Kooste: Classic haki vieraspisteet Turusta – tamperelaiset MM-tauolle selkeässä sarjajohdossa

Janne Lamminen (kesk.) vastasi ottelun voittomaalista. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja Tampereen Classic kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan merkeissä Turussa. Kaikkiaan 1222 katsojaa näki, kun Classic vei voiton maalein 8-4.

Vielä viimeisessä erässä tilanne oli varsin tiukka. Ajassa 46.56 Juho Sorri laukoi tilanteeksi 4-4. Tuon jälkeen Classic meni kuitenkin lopulta menojaan ja pääsi jällään juhlimaan voittoa.

Classicin tehomiehet löytyivät varsinkin kakkosviisikosta. Joonas Pylsy syötti neljä maalia, Oskari Heikkilä osui kolmesti ja Mikko Leikkanen kahdesti. Classic on voittanut tällä kaudella kaikki paitsi yhden ottelun ja johtaa sarjaa MM-tauolle mentäessä yhdeksän pisteen etumatkan turvin. TPS on kolmantena Salibandyliigassa.