ErVi johti 3-0 Tampereella – Classic kiri rinnalle ja meni ohi päätöserässä

Classic jatkoi vahvoja otteita EräViikinkien kustannuksella. Kuva: Esa Takalo

Classic ja EräViikingit mittasivat toisiaan torstaina naisten liigan ottelussa Tampereella. Classic vei voiton tiukasta pelistä maalein 4-3.

ErVi vaikutti menevän menojaan, kun Elina Vanhanen, Hanna Pukero ja Elina Niemi laukoivat vieraat kolmen maalin johtoon alle kymmenessä minuutissa. Classic aloitti kuitenkin eron kuromisen toisen erän alussa Michaela Sponiarovan lauottua kavennusosuman ajassa 20.40.

Kolmoserän alkuminuuteilla Annu Selinummi iski kotijoukkueen toisen maalin. Pelikellon näyttäessä 54.17 Meri Jokisen maali toi tamperelaiset tasoihin. Sponiarova pääsi iskemään vielä ottelun toisen osumansa, kun pelikello näytti 56.03 ja ErVi ei tuosta maalista enää toipunut. Sponiarovan (2+1) lisäksi Classicin pisteonnistujia olivat Selinummi (1+1) ja ErVin Maura Paajanen (0+2).

Classic jatkoi hyviä otteitaan ja kaatoi viikon sisään toistamiseen kärkipään joukkueen. Classic jatkaa sarjataulukon kahdeksantena, mutta on parantanut reippaasti viime aikoina, sillä se on kerännyt 11 pistettä viimeisestä viidestä pelistä. Ennen hyvää vaihetta sillä oli kasassa vain seitsemän sarjapistettä. ErVille tappio oli toinen perättäinen. Joukkue jatkaa neljäntenä naisten liigassa.