Divarit

Väkivaltaisesta jälkipelistä 75 jäähyminuuttia kakkosdivarissa – katso video tilanteesta

12.01.
2019
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Miesten 2. divisioonan Sisä-Suomen lohkossa nähtiin salibandyyn kuulumatonta toimintaa. KyPo-SC Urbans -pelin jatkoajan viimeisillä sekunneilla jaettiin yhteensä 77 minuuttia jäähyjä samasta tilanteesta.

Peliä oli pelattu 64.56, kun KyPon pelaaja jatkoi pelaamista tuomarin vihellyksestä huolimatta. Temppu suututti vierasjoukkueen pelaajat siten, että yksi pelaaja töni ensin vastustajan kumoon, ja toinen näyttäisi potkaisevan maassa ollutta pelaajaa, jonka jalat nousivat myös samassa tilanteessa. KyPon pelaaja syöksyi tilanteen jälkeen vaihdosta kentälle ja iski poikittaisella mailalla Urbansin pelaajaa. Tilanteen yhteydessä nähtiin melkoinen torikokous, jossa töniminen jatkui.

Vihellyksen jälkeen peippaillut hyökkääjä sai tilanteesta kahden minuutin jäähyn vaarallisesta pelistä. Kahdelle Urbansin pelaajalle annettiin PR3-rangaistus (5+20) ja yhdelle KyPon pelaajalle sama rangaistus. Kaikkien rangaistujen rangaistuksen syyksi kirjattiin väkivaltaisuus. Rangaistut löydät oheisesta pöytäkirjasta.

Urbans voitti pelin rankkarikisan jälkeen maalein 6-5.

Tilastot

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen