HäSa: Lastikasta Hämeenlinnan vuoden miesurheilija – palaa kentälle parin viikon päästä

Ville Lastikka palannee liigakentille parin viikon päästä. Kuva: Esa Takalo

Ville Lastikka palannee liigakentille parin viikon päästä. Kuva: Esa Takalo

Maailmanmestari Ville Lastikka sai viime viikolla lisää tunnustusta vahvasta salibandyvuodestaan 2018, kun hänet palkittiin Hämeenlinnan vuoden miesurheilijana. Asiasta kertoi Hämeen Sanomat.

Lehden mukaan Lastikka oli ottanut tilaisuuteen mukaan ystävänsä ja Steelers-tutkaparinsa Nico Jonaesonin.

– Hyvä, että olen saanut pelata hyvissä joukkueissa, mikä on mahdollistunut myös yksilöllisen arvostuksen. Esimerkiksi Nico on nostanut minut uudelle tasolle, Lastikka sanoi vaatimattomaan tyyliinsä lehdelle.

Steelersin kantaviin voimiin kuuluva Lastikka sai olkapäävamman lähes kuukausi sitten, eikä ole sittemmin esiintynyt pelikentällä. Hämeen Sanomien artikkeli julkaistiin viime viikon torstaina ja sen mukaan Lastikan kentille palaaminen oli kolmen viikon päässä, joten maalipyssy palannee kentälle noin kahden viikon kuluttua.

Yhdeksäntenä olevalla Steelersillä on silloin todennäköisesti vielä kolme tärkeää runkosarjan peliä jäljellä.

– Aletaan olla lähellä, että pystyn ottamaan mailaa käteen. On se ollut opettavaista nähdä peliä myös oman kuplan ulkopuolelta. Se on ollut tiedossa, ettei loppukaudella ole muita kuin tärkeitä pelejä. Sitten kun olen kunnossa, niin yritän saada hyvää fiilistä joukkueeseen, jotta pelaamme omaa peliämme ja hinaamme itsemme kohti playoff-viivaa, Lastikka tuumi.