Kooste: Hämeenlinnassa iskettiin lähinnä hienoja maaleja – Kainulaiselta kauden komein soolo

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Hämeenlinnan Steelers ja Esport Oilers mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten liigaottelussa. Oilersin 10-7-vierasvoittoon päättynyttä ottelua leimasi eritoten erittäin hienojen osumien kavalkadi.

Steelers oli ottelussa pitkään niskan päällä, ja johti ennen viimeistä erää peliä maalein 6-4. Oilers sai kuitenkin kolmannen erän alusta alkaen kovan vaihteen silmään, ja vei kaksikymppisen nimiinsä luvuin 6-1. Ottelussa mätettiin useampi komea osuma molempien osapuolten lavoista, ja otsikkoon olisi voinut nostaa useita muitakin maaleja, kuin Justus Kainulaisen iskemän 8-6-maalin.

Oilersin tehopelaajia olivat Kainulainen (3+2) ja Heikki Iiskola (3+2), joka osui kahdesti alivoimalla. Myös Casper Pfitzner (2+1) oli pisteviressä ja Eetu Manninen osui uransa ensimmäisen kerran Salibandyliigassa. Nico Jonaeson (2+2) oli jälleen huippuiskussa hämeenlinnalaisten paidassa.

Oilers on sarjataulukon neljäntenä ja sillä on enää yksi runkosarjan peli pelaamatta. Vastaan tulee Classic, ja tällä hetkellä näyttää siltä, että neljäs sija on paras mihin joukkue voi realistisesti yltää runkosarjassa. Steelers on nyt yhdeksäntenä ja pudotuspelipaikka ei ole oikeastaan enää realistinen tavoite. Sen sijaan joukkue on tukalassa paikassa vielä suoran säilymisen suhteen, sillä sijoilla 9.-12. joukkueet ovat pisteen sisällä toisistaan.

Ottelutilastot