SSRA:lta komea nousu päätöskierroksella, PSS lähtee sijoitussarjaan kärjestä – katso naisten Salibandyliigan tulokset

Keltapaitainen PSS varmisti naisten liigan runkosarjan voiton lauantaina. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Keltapaitainen PSS varmisti naisten liigan runkosarjan voiton lauantaina. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Naisten Salibandyliiga paketoitiin runkosarjan osalta lauantaina. Seuraavaksi edessä ovat sijoitussarjat ja pudotuspelikarsinnat.

Iltapäivän aikana varmistui, että Koovee pelaa alemmassa sijoitussarjassa jäätyään kolmen parhaan ulkopuolelle. Koovee hävisi paikallisottelun Tampereen Classicia vastaan maalein 5–2.

Oulussa SS Rankat Ankat otti puolestaan merkittävän voiton kaatamalla Turun Palloseuran kovan väännön jälkeen 5–4. SSRA oli vielä maalin tappiolla alle kolme minuuttia ennen loppua, mutta nousi rinnalle ja ohi salamamaaleilla.

Laura Liimatta iski tasoituksen ajassa 57.37 ja Elina Halonen ottelun voittomaalin heti perään kellon näyttäessä 57.55.

Oululaiset varmistivat kolmannen sijansa runkosarjassa, ja näin ollen se kohtaa edellä olevat SB-Pron ja PSS:n ylemmässä sijoitussarjassa.

Porvoolainen PSS varmisti runkosarjan kärkipaikan kaatamalla ÅIF:n murskalukemin 2–11. Fanny Holmberg iski tehot 3+1 ja Ella Holmberg 1+3.

Naisten Salibandyliigan sarjataulukko ja tilastot löytyvät täältä.

Runkosarjan jälkeen joukkueet sijoilta 1.-3. (sijoitussarja A), ja 4.-6. (sijoitussarja B) pelaavat kolmen joukkueen ryhmissä kaksinkertaisen sarjan ratkaistakseen ryhmän lopulliset sijoitukset.

Joukkueet runkosarjan sijoilta 7.-10. pelaavat pudotuspelikarsinnat paras viidestä -järjestelmällä (3 voittoa) siten että 7 vs. 10. ja 8. vs 9. Otteluparien voittajat jatkavat pudotuspeleihin ja hävinneiden kausi päättyy.

Naisten Salibandyliiga:
Classic–Koovee 5–2 Ottelutilastot
ÅIF–PSS 2–11 Ottelutilastot
SSRA–TPS 5–4 Ottelutilastot
SB-Pro–Pelicans 10–2 Ottelutilastot
NST–EräViikiingit 2–6 Ottelutilastot