Kooste: Jalkakynä ja yleisön nostatusta – Laine upotti todella kylmäpäisen rankkarin tiukassa paikassa

Jatkoaikamaali sytytti vantaalaiset liekkeihin. Kuva: Juhani Järvenpää

Tikkurilan Tiikerit ja ÅIF kohtasivat tiistaina miesten Divarin kolmannessa finaalissa Vantaalla. Tiikerit voitti pelin jatkoajalla maalein 6-5 ja nousi Salibandyliigaan voitoin 3-0.

ÅIF johti peliä toisen erän alussa 4-0 ja vielä pelin puolivälissä 5-1. Tiikerit nousi ylivoimamaalin sekä Joakim Lundin yksilötaidon avulla maalin päähän ennen viimeisiä minuutteja. Ajassa 57.38 Tiikerit sai alivoimalla rankkarin, jota lähti laukomaan Valtteri Laine. Laineen rankkarista ei show-henkeä uupunut, ja mies iski komealla maalilla pelin tasoihin.

Jatkoaikaa oli pelattu 6.41, kun Joni Lomakin täräytti Tiikereiden voitto-osuman. Ottelun tehopelaajia olivat Miika Iskanius (1+2) ja Joakim Lund (2+1). ÅIF:n kausi jatkuu vielä liigakarsinnoissa Karhuja vastaan.

Muista katsoa koosteen lisäksi myös Juhani Järvenpään upea kuvakooste ottelusta. Paikan päällä oli 749 katsojaa ja Tikkurilan Urheilutalo oli aivan täynnä.