PSS nollasi Classicin naisten liigan puolivälierien avausottelussa – katso lauantain tulokset

Ella Sundström osui kahdesti, kun PSS voitti Classicin puolivälierien avauspelissä. Kuva: Ari Arola

Porvoolainen PSS ja Tampereen Classic mittasivat toisiaan lauantaina naisten Salibandyliigan puolivälierissä Porvoossa. PSS vei ottelusta pidemmän korren maalein 3-0.

Avauserä oli maaliton. Toisessa erässä Ella Sundström maalasi kahdesti, joten PSS pääsi hyvissä asetelmissa päätöserään. Viimeinen naula Classicin arkkuun nähtiin nelisen minuuttia ennen loppua, kun Olivia Kortelainen vei kotijoukkueen kolmen maalin johtoon. Arla Salo torjui maalillaan 10 kertaa nollapelin pitimiksi.

PSS johtaa sarjaa voitoin 1-0 ja välieriin etenee kolmella voitolla. Toinen osaottelu pelataan sunnuntaina Ideaparkissa klo 18.30 alkaen. Kaikki ottelusarjat jatkuvat sunnuntaina.

Päivän muissa puolivälieräotteluissa avausvoittoihin ylsivät SB-Pro, TPS ja Koovee.