Sarjanousija eteni puolivälieriin – katso naisten Salibandyliigan lauantain tulokset

Pelicans eteni debyyttikaudellaan naisten liigassa puolivälieriin. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Naisten Salibandyliigassa sarjanousija Pelicans selvitti tiensä puolivälieriin voittamalla NST:n niukasti maalein 3-2.

Ottelun avauserässä nähtiin ainoastaan yksi osuma. NST:n Jenna Backmanin kahden minuutin jäähy kostautui, kun Jenny Kettunen iski ylivoimalla Anne-Maria Haapasalon syötöstä Pelicansin 1-0 -johtoon ajassa 16:13.

Toisen erän alkupuolella Ronja Routti tasoitti Jenni Lehden syötöstä, mutta vain 17 sekuntia myöhemmin Iina Latvala vei lahtelaiset jälleen johtoon. Pelicansin ylivoima oli tehokas, sillä Sofia Sinkon kaksiminuuttisen aikana ajassa 30:18 Veera Vilenius niittasi Jenny Kettusen syötöstä ottelun voittomaaliksi jääneen osuman.

Kolmannessa erässä Pelicans istui kahdesti kaksiminuuttista Roosa Jokisen toimesta, mutta vain jälkimmäisen NST kykeni hyödyntämään. Maalintekijänä toimi Silvia Hahl Mona Backmanin syötöstä. Lopussa NST yritti kiriä tasoihin vielä ilman maalivahtia, mutta tuloksetta.

Molemmissa kenttäpäädyissä veräjänvartijat olivat iskussa. Pelicans-vahti Emmi Pölönen torjui 21 laukausta ja NST:n Minna Paasu pysäytti puolestaan 23 kutia.

Naisten sijoitussarjoissa voitot nappasivat Koovee ja SSRA.

Naisten Salibandyliiga

Sijoitussarja A
18:00 SSRA – SB-Pro 8-4 Ottelutilastot

Sijoitussarja B
14:00 TPS – Koovee 5-9 Ottelutilastot

Pudotuspelikarsinnat
17:00 Pelicans SB – NST 3-2 Ottelutilastot (Pelicans SB puolivälieriin voitoin 3-2)