Kooste: Liukolammelta ja Tähkältä komeat soolot – Lepola rankaisi neljästi ÅIF:ia

Benjamin Lepola iski neljä maalia ÅIF:n verkkoon. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Karhut ja ÅIF mittasivat toisiaan perjantaina miesten Salibandyliigan karsinnoissa. Karhut voitti pelin maalein 8-3.

Kamppailu oli pitkään tasainen, mutta ÅIF:n saama viiden minuutin jäähy toisessa erässä käänsi vaakakupin Karhuille. Karhut iski ylivoimalla kolmesti, ja Benjamin Lepola kuritti vieraita vielä kahdesti kolmoserän alussa, josta ÅIF ei enää toipunut.

Ottelun tehopelaaja oli neljästi maalannut Lepola ja muita kotijoukkueen pisteonnistujia olivat 1+2 merkkauttaneet Kalle Santanen sekä Ville Salonen. Vieraiden Tuomas Liukolampi ja Kasper Tähkä taiteilivat komeat osumat.

Karhut johtaa sarjaa nyt 1-0 ja liigapaikka avautuu kolmella voitolla. Sarja jatkuu sunnuntaina Sipoossa.