Welhoille paluumuuttaja pohjoisesta – ykkösdivarin pistetykki vahvistaa hyökkäystä

Welhojen NLB-joukkueelle vahviketta. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Welhojen NLB-joukkueelle vahviketta. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Naisten liiga B:ssä (NLB) ensi kaudella pelaava SB Welhot vahvisti hyökkäysosastoaan siirtomarkkinoilla. 22-vuotias Lotta Lindi palaa Kuopioon rovaniemeläisestä Santa’s Unitedista.

Lindi pelasi Welhoissa edellisen kerran kolme kautta sitten. Viime kaudella hän kuului Santa’s Unitedin tehokkaimpiin naisten 1. divisioonassa, kun hän saldosi 18 ottelussa tehot 17+15=32.

– Lotta on meille entuudestaan tuttu, ja oli jo aiemmin Welhoissa pelatessaan erittäin pidetty joukkuetoveri, ja viimeisen päälle joukkuepelaaja. Hän on myös tavoitteellinen ja eteenpäin pyrkivä urheilija, jolle on vuosien varrella kertynyt jo hyvin kokemusta ja rutiinia 1.divisioonan tasoisista peleistä. Pelillisesti Lotta tuo kärkiosaamista ja ratkaisuvoimaa etenkin joukkueen hyökkäyspelaamiseen, seuran toiminnanjohtaja Panu Lappi kertoi seuran sivuilla.

Myös Lindi oli innoissaan paluustaan liigaan nousseeseen savolaisjoukkueeseen.

– Hyvillä fiiliksillä palaan Kuopioon. Lappi on nyt hetkeksi nähty ja on mukava suunnata takaisin Savoon. Huippua myös päästä pelaamaan kasvattajaseuraan tuttujen pelikavereiden kanssa. Odotan ensi kautta suurella mielenkiinnolla, sillä joukkueesta löytyy paljon potentiaalia, ja uskon että Welhottarien joukkuehenki kantaa meidät pitkälle!

Uutinen SB Welhojen sivuilla