Videot

Kooste: Tämä soolomaali vaati taitoa ja tuuria – liigatulokkaan kapteenilta maukas osuma

22.09.
2019
Videot

Kuva: Kuvakaappaus videosta

ÅIF aloitti lauantaina historiansa ensimmäisen kauden miesten Salibandyliigassa. Liigakausi alkoi lupaavasti, kun joukkue johti 15 minuutin pelin jälkeen 5-0 Steelersiä, mutta lopulta joukkue hävisi pelin 8-7.

Ottelun hienoin yksilösuoritus nähtiin ÅIF:n kapteenilta Miro Herliniltä, joka iski kolmannessa erässä ottelun viimeisen osuman. Maali oli todellinen tahto-osuma, vaikka mukana oli tietysti paljon taitoakin. Maali löytyy koosteen lopusta.

Herlin oli ottelun hahmoja tehoin 2+2. Steelersin puolelta Nico Jonaeson (3+0) ja Markus Sipronen (1+2) pisteiden valossa.

Kaikki maalikoosteet löydät täältä.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen