OLS julkaisi kaksi uutta pelaajaa – Kinnunen palaa Ouluun Turusta

Olli Kinnunen edusti neljän kauden ajan TPS:aa. Kuva: Anssi Koskinen

Olli Kinnunen edusti neljän kauden ajan TPS:aa. Kuva: Anssi Koskinen

OLS:n kausarihaaste on edennyt hyvää vauhtia ja perjantaina F-liigajoukkue julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta. Keskushyökkääjä Olli Kinnunen ja puolustaja Teemu Harle tekivät seuran kanssa 2+1-vuotiset sopimukset.

OLS-lähtöinen Kinnunen on pelannut liigassa 207 ottelua (81+76) OLS:ssa ja TPS:ssa. TPS:n kanssa hyökkääjä saavutti SM-hopeaa 2019 ja Kinnunen oli keväällä 2015 voittamassa U19-poikien SM-kultaa.

– Neljä kautta on tullut oltua Turussa. Uskon, että vuodet ovat antaneet oppia ammattimaisuuteen ja arkitekemiseen. Tietysti sitä on tässä vuosien aikana muuttunut paljon ihmisenä muutenkin, kun on tullut perheenlisäystäkin. Uskon, että pystyn tuomaan joukkueeseen käytäntöön niitä asioita, joista paljon puhutaan, Kinnunen kommentoi OLS:n kotisivuilla.

Harle edusti kaksi viime kautta Kuopion Welhoja. Vuonna 1999 syntyneellä pelaajalla on vyöllä 51 liigapeliä (7+10). Welhot putosi kauden päätteeksi F-liigasta.

– OLS saa minusta nuoren ja nälkäisen pelurin. Omat vahvuudet ovat pelinavauksessa ja olen pallon kanssa taitava. Minulla on iso halu pelata parhaat kauteni Luistinseuran nutussa, Harle niputti OLS:n tiedotteessa.

OLS:n uutiseen