Maajoukkueet

Pitkä odotus päättymässä? Miesten maajoukkueelle suunnitellaan harjoituspelejä Lahteen ja Vantaalle

13.05.
2021
Maajoukkueet

Miesten maajoukkueelle suunnitellaan harjoituspelejä Lahteen ja Vantaalle. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

Suomessa on tarkoitus pelata syyskuussa kaksi miesten salibandymaajoukkueen harjoitusottelua. Ruotsi-otteluita suunnitellaan pelattavaksi Lahdessa ja Vantaalla 4.-5.9. 2021.

Pelien järjestäminen on tietysti tässä vaiheessa vielä epävarmaa koronavirustilanteen vuoksi. Helsingissä pitäisi pelata miesten MM-kisat joulukuussa. Miesten maajoukkue pelasi edelliset maaottelunsa marraskuussa 2019.

– On hienoa, että maajoukkue nähdään Suomessa tositoimissa vielä ennen joulukuussa häämöttäviä MM-kisoja. Odotus on ollut pitkä, mutta upeaa, että saadaan kisasyksy käyntiin näin kovilla peleillä.

– Vantaan tapahtuman yhteydessä tapaamme myös joukon MM-kisojen vapaaehtoisia, jotka ovat mukana jo tämän tapahtuman järjestelyissä, MM-kisojen tapahtumajohtaja Hanne Pirkola kommentoi Salibandyliiton uutisessa.

Tällä hetkellä lauantain peli olisi tarkoitus pelata Vantaan Energia Areenalla ja sunnuntain ottelu Lahden Suurhallissa. Lahdessa on pelattu edellisen kerran miesten maajoukkueen ottelu 14.11. 1999. Ottelu muistetaan eritoten Janne Tähkän ilmaveivimaalista.

Liiton uutiseen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen