Santanen ja Rautava jatkavat Karhuissa – ”Tulevan kauden tavoitteeni on antaa joka pelissä kaikkeni, jotta Karhut muljaa”

Kalle Santanen toimi kapteenina kun Karhut nousi 2018 liigaan. Arkistokuva: Tero Hämäläinen/ UrheiluSuomi.com

Kalle Santanen toimi kapteenina kun Karhut nousi 2018 liigaan. Arkistokuva: Tero Hämäläinen/ UrheiluSuomi.com

F-liigaan noussut Karhut jatkoi viime viikolla ensi kauden joukkueensa julkistusta. Vuorossa olivat kahden puolustajan jatkosopimukset.

Kalle Santanen, 28, on joukkueen kokeneempaa kaartia. Divarissa puolustaja on edustanut Karhuja 183 kertaa (52+63). Liigaan Santanen lähtee jo kolmannen kerran Karhujen kanssa. Liigakokemusta on 62 ottelun verran (7+7).

– Liigassa on paljon kovempi vauhti, ja virheistä rokotetaan kovalla prosentilla verrattuna Divaripeleihin. Tulevan kauden tavoitteeni on antaa joka pelissä kaikkeni, jotta Karhut muljaa, Santanen sanoitti.

Vertti Rautavalle, 20, liigakausi tulee olemaan ensimmäinen. Takana on kaksi kautta Divaria, joissa otteluita on kertynyt 31 (7+3).

– Hieno juttu, että Karhut tarjosi sopimusta myös ensi kaudelle Liigaan. Ollaan askeleen lähempänä unelmia. Jännää päästä vääntämään maailman parhaita vastaan, innolla odotan. Sitten sen tason tajuaa, kun painii samassa kehässä maailmanmestareita vastaan, Rautava kommentoi Karhujen tiedotteessa.

Karhujen sopimustilanne:

Maalivahdit:
Tomi Bergendahl
Arvid Vonk

Puolustajat:
Vertti Rautava
Kalle Santanen

Hyökkääjät:
Juuso Ahola
Juho Myllyharju
Aatu Tommila
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo

Toimihenkilöt:
Pekka Nylund, päävalmentaja
Tino Nieminen, valmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti/fysiikkavalmentaja