Niemelät palaavat Ouluun ja SSRA-paitaan – ”Edelleen kova motivaatio ja halu kehittyä pelaajana”

Hanna Niemelä palaa SSRA-paitaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Hanna Niemelä palaa SSRA-paitaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Emmi, Hanna ja Flavia Niemelä palaavat Suomeen ja F-liigan SSRA:han Sveitsin NLA:ssa vietetyn kauden jälkeen.

Unihockey Berner Oberlandin riveissä Hanna Niemelä pelasi 22 ottelua tehoin 16+15. Edellisellä kaudella hän oli SSRA:n tärkeä palanen, kun kolmikko juhli joukkueen kanssa SM-pronssia. Hanna Niemelä voitti runkosarjan pistepörssin tehoin 25+18=43 ja valittiin sekä sarjan parhaaksi hyökkääjäksi että arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Liigakokemusta SSRA:ssa ja Papasissa on kertynyt 148 ottelua (94+99). Hanna Niemelä edusti Suomea vuoden 2021 naisten MM-kisoissa, kun Suomi saavutti SM-hopeaa.

Kokenut Emmi Niemelä ehti jo lopettaa peliuransa, mutta pelasi Sveitsissä neljä peliä (1+0). Suomen liigapelejä on kertynyt uralla 199 (154+73).

Maalivahti Flavia Niemelä merkkautti itselleen Sveitsissä 24 peliä. Suomessa hän ehti pelata kaksi kautta ja 46 ottelua aiemmalla visiitillään. Hänet valittiin liigan parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2020-21.

– Minulla on edelleen kova motivaatio ja halu kehittyä pelaajana. Ankat ovat saaneet tuleville kausille kovan luokan valmennuksen ja heillä on varmasti paljon annettavaa minulle sekä heidän avulla pystyn ottamaan taas seuraavia steppejä urheilijana ja pelaajana, Hanna Niemelä kommentoi SSRA:n uutisessa.

SSRA:n tulevan kauden päävalmentaja on Seppo Pulkkinen, joka valmensi Unihockey Berner Oberlandia syyskaudella.