FBC Turun päävalmentaja vaihtuu kauden jälkeen – “Halusimme saada selvyyden ajoissa”

Juuso Silén ottaa ohjat kaudella 2023-24. Kuva: Juhani Järvenpää

Juuso Silén ottaa ohjat kaudella 2023-24. Kuva: Juhani Järvenpää

F-liigan nousijajoukkueen nykyinen päävalmentaja Mikko Stenfors jää kuluvan kauden jälkeen sivuun tehtävästään.

Stenforsin seuraajaksi nimitettiin kaksi edellistä kautta apuvalmentajana toiminut Juuso Silén, jonka sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta ja sisältää optioita myös jatkokausista.

– Tottakai halusimme saada selvyyden ajoissa, että kuka keltaista sukellusvenettä jatkossa johtaa. Silén oli luonnollinen valinta ja jatkumo tälle Stenforsin johdolla aloitetulle projektille, joka toi meille viime keväänä historiallisen liiganousun, FBC Turun manageri Antti Vääri kertoi uutisessa.

Sarjataulukon hännille jumittuneen FBC Turun ensimmäinen kausi liigatasolla on ollut tähän mennessä tuloksellisesti heikko. 18 ottelun jälkeen joukkueella on yhden voiton ja kahden jatkoaikatappion myötä kasassa ainoastaan viisi pistettä.

– Joulukuussa on ollut aikaa pohtia seuraavaa kahden vuoden jaksoa, ja olen yrittänyt lokeroida sekä priorisoida mitä haluaa tehdä ja mihin panostaa. Yliopisto-opinnot alkavat olemaan loppusuoralla, ja kesäkuussa on aika palata täysipainoisesti rahoitusalan ihmeelliseen maailmaan, Stenfors valotti päätöstään.

– Kahden vuoden valmennusperiodin tavoitteena on ollut liigapaikka ja liigassa pysyminen, joten jätetään korupuheet myöhemmälle ja pidetään focus tulevalla keväässä.

FBC Turku kohtaa seuraavassa ottelussa keskiviikkona 28.12. LASBin.