OLS julkaisi sopimuksen – vaikean kauden jälkeen tehonsa jälleen löytänyt hyökkääjä jatkaa

Valte Karvonen jatkaa OLS:ssa. Kuva: Juha Hautakangas

Valte Karvonen jatkaa OLS:ssa. Kuva: Juha Hautakangas

Miesten F-liigassa pelaava OLS julkaisi viikonloppuna jatkosopimuksen, joka miellyttää varmasti seuraväkeä.

Hyökkääjä Valte Karvonen jatkaa OLS:n riveissä 1+1-vuotisella sopimuksella. Seura kiitteli uutisessaan Karvosen panosta paitsi kentän sisä-, niin myös ulkopuolella.

Karvonen liittyi OLS:n liigamiehistöön kaudeksi 2019-20, jolloin tehopisteitä kertyi 13. Seuraavalla kaudella tehojen määrä nousi 28 pisteeseen. Viime kauden Karvoselta pilasi ylirasitustila, mutta käynnissä olevalla sesongilla Karvonen on palannut F-liigassa piste per peli -tahtiin.

– Pienten vaikeuksien jälkeen koen, että on vielä paljon enemmän annettavaa joukkueelle. Ensi kaudella tulee olemaan kovaa eteenpäin menevä porukka, niin haluan olla siinä mukana asettamassa tasoa ja esimerkkiä, Karvonen linjasi OLS:n uutisessa.