Classic välieriin selkeällä voitolla – kolmen maalin Pöllänen isossa roolissa

Alisa Pöllänen oli Classicin tehopyssy viidennessä puolivälierässä. Kuva: Esa Takalo

Alisa Pöllänen oli Classicin tehopyssy viidennessä puolivälierässä. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Lappeenrannan SaiPa kohtasivat sunnuntaina F-liigan naisten sarjan viidennessä puolivälieräpelissä Bläk Boksissa. Classic eteni välieriin voittamalla pelin 7-2 ja samalla ottelusarjan 3-2.

Viidennen ottelun sabluuna oli sinällään selkeä. Classic vei peliä, ja SaiPa laittoi kampoihin sen mitä pystyi. Tamperelaiset pääsivät avauserässä 4-0-johtoon, ja johdosta se ei enää sittemmin luopunut.

Kokenut Alisa Pöllänen oli isossa roolissa ja iski hattutempun pelissä. Varsinkin 5-2-maali heti SaiPan kavennusosuman perään lannisti selkeästi vierasjoukkuetta. SaiPa taisteli hyvin sunnuntainakin, ja Miia Maaranen torjui maalillaan hyvin, mutta Classic oli pelissä kiistatta parempi osapuoli.

Classicin kausi jatkuu välierissä, jossa se kohtaa PSS:n. Toisessa välieräpelissä mittelevät TPS ja EräViikingit. SaiPan kausi päättyi, mutta NLB-joukkueen puolivälieräsarja sujui erinomaisesti ja se haastoi ylemmän sarjatason joukkueen hienosti. SaiPa pelaa ensi kaudella yksilohkoisessa F-liigassa.