Ex-pelurin viesti kertoo ErVin surkeasta alkukaudesta – ”Onpa ollut surullista katsoa”

Vanhan kliseen mukaan TPS syvensi ErVin ahdinkoa perjantaina. Kuva: Anssi Koskinen

Vanhan kliseen mukaan TPS syvensi ErVin ahdinkoa perjantaina. Kuva: Anssi Koskinen

Pääsarjoissa on väännetty tälläkin viikolla salibandyn merkeissä.

Suurinta keskustelua on aiheuttanut edelleen EräViikinkien tuloskunto. Joukkueen synkkä tappioputki jatkui perjantaina peräti 2-15-tappiolla TPS:aa vastaan. Se sai keväällä joukkueessa lopettaneen pelaajalegendan Jani Kukkolan twiittaamaan kriittisesti eritoten seurajohdosta.

TPS:n kurssi on sen sijaan ylöspäin. Se on voittanut kolme peliä putkeen ja on noussut taulukon viidenneksi. Lauantaina se kaatoi vielä ilman tappioita ennen viikonloppua olleen Nurmon Jymyn maalein 4-1. ErVillä ei ole vielä pistettäkään, ja sen maaliero on 19-60 kuudessa ottelussa.

SPV:n kohdalla on puhuttu pahasta kriisistä. Perjantaina se kärsi tappion Oilersia vastaan kohtuullisen hyvällä esityksellä lukemin 3-5. Lauantaina hanat aukesivat oikein kunnolla, kun sarjan toiseksi viimeisenä oleva FBC Turku kaatui luvuin 15-2. Täten SPV nousi kahdeksanneksi. Lienee hyvä mainita, että mainita, että sarjassa on pelattu 3-7 ottelua joukkuetta kohden.

OLS otti vielä sunnuntaina erityisen maukkaan voiton. Olli Kinnunen laukoi kotijoukkueen 6-5-voittomaalin vain kahdeksan sekuntia ennen pelin loppua LASBia vastaan. Aiemmin erässä ensimmäiset liigamaalinsa sunnuntaina tehnyt Iiro Savela oli tasoittanut pelin. Voiton myötä OLS nousi LASBin ohi yhdeksänneksi. OLS on tosin pelannut kaksi peliä enemmän.

TPS:n ylivoima jatkuu

TPS:n naiset ottivat viikolla jälleen kaksi voittoa, ja se tarkoittaa sitä, että perättäisiä liigavoittoja on tullut jo 39. ErVi kaatui viikolla 7-2 ja Koovee lauantaina 11-4. TPS luonnollisesti johtaa sarjaa viiden voiton myötä maalieron ollessa 53-13.

SaiPakin jatkoi hyviä otteitaan. SaiPa kaatoi SB-Pron 3-1 ja on voittanut neljä peliä viidestä. Classic on kerännyt saman pistemäärän yhtä monessa ottelussa.

Sarjan hännillä olevista joukkueista Welhot ei ole vielä kerännyt pistettäkään. Pitkään liigassa pelannut SB-Pro on valahtanut toiseksi viimeiseksi ja on kerännyt vain kolme pistettä kuudesta pelistään.

Ottelut viikolla 2.-8.10.

Miesten F-liiga

Maanantai
Classic-Oilers 5-3

Kooste:

Torstai
LASB-Classic 5-10

Kooste:

Happee-Nokian KrP 5-7

Kooste:

Perjantai

Indians-FBC Turku 8-3

Kooste:

Oilers-SPV 5-3

Kooste:

TPS-EräViikingit 15-2

Kooste:

Lauantai
FBC Turku-SPV 2-15

Kooste:

Jymy-TPS 1-4

Kooste:

Sunnuntai
OLS-LASB

Naisten F-liiga

Tiistai
SB-Pro-FBC Loisto 3-6

Kooste:

Classic-O2-Jyväskylä 10-1

Kooste:

Keskiviikko
EräViikingit-TPS 2-7

Kooste:

Lauantai

TPS-Koovee 11-4

Kooste:

O2-Jyväskylä-PSS 5-4

Kooste:

ÅIF-Welhot 4-1

Kooste:

SB-Pro-SaiPa 1-3

Kooste:

SSRA-EräViikingit 3-4

Kooste:

Sunnuntai
Welhot-PSS
O2-Jyväskylä-EräViikingit

Miesten Divari

Keskiviikko
Karhut – SalBa 6-7

Lauantai
Josba – Hawks 4-7
Happee Steamers – Rangers 4-5 rl.
LNM – SalBa 6-3
ÅIF – SaiPa 4-7
Koovee – Karhut 8-7
Tiikerit – O2-Jyväskylä 9-7

Kooste:

Sunnuntai
M-Team – O2-Jyväskylä
Konnat – Tiikerit

Naisten Divari

Lauantai
SBS Wirmo-Helsinki United 8-1

Rekrytoimme uusia tekijöitä! Jos kiinnostuit niin lisätietoja löytyy täältä: Rekry: Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen