Thorengruppen Champions Cupin voittaja – Veera Kauppi ja My Kippilä osuivat finaalissa

Thorengruppen voitti Champions Cupin toisena vuotena peräjälkeen. Kuva: Henri Keränen

Ruotsalainen Team Thorengruppen voitti perjantaina naisten Champions Cupin finaalissa toisen ruotsalaisjoukkueen Pixbon maalein 4-3.

Veera Kauppi aloitti Thorenguppenin maalinteon jo 27 sekunnin pelin jälkeen, mutta ensimmäiselle erätauolle mentiin Pixbon 2-1-johdossa. Toisessa erässä My Kippilä, Nellie Ohgren ja Sofia Joelsson (1+1) veivät Thorengruppenin 4-2-johtoon. Päätöserässä nähtiin enää Moa Anderssonin (1+1) kavennusmaali.

Thorengruppen voitti Champions Cupin toisena vuotena peräkkäin. Suomalaisista joukkueessa pelaavat juuri maailman parhaaksi pelaajaksi vuonna 2023 valittu Veera Kauppi, Oona Kauppi ja Kippilä. Kohokohdat on katsottavissa linkin takaa.

Ottelua seurasi Göteborgissa kaikkiaan 1568 silmäparia. Miesten finaali pelataan lauantaina klo 19 Suomen aikaa Prahassa. Finaalissa kohtaavat tshekkiläinen Tatran Stresovice ja ruotsalainen Falun. Ottelua voi seurata IFF:n applikaation kautta.