Brandypörssi kaartaa loppusuoralle – SPV johtaa, espoolaiset tulevat perässä

Brandypörssi kaartaa loppusuoralle ja SPV on johdossa. Kuva: Henri Keränen/salibandy.fi

KalloCast on tällä kaudella arvioinut miesten liigajoukkueita Brandypörssissä.

Arvioinnin alla ovat olleet seuraavat aiheet:
– Pelillinen identiteetti 1-5
– Seuran/joukkueen yleinen kiinnostavuus esim. yleisömäärät jne. 1-5
– Seuran/joukkueen viestintä/some/ulkoasu 1-5
– Seuran/joukkueen tulevaisuus 1-5

Täten joukkueen maksimipistemäärä on ollut 20 pistettä per jakso. Viime jaksossa arviossa ollut SPV nousi samalla listan ykköseksi, kun huomioidaan koko KalloCastin kolmikon antama yhteispistemäärä. Brandypörssissä uupuu enää yksi joukkue, ja se on sarjakärki Classic, joka arvioidaan ensi viikon jaksossa.

Tässä vaiheessa on hyvä nostaa kärkijoukkueiden ranking:
1. SPV 50 pistettä (maksimi 60 pistettä)
2. Oilers/Indians 45
3. KrP 41
4. Happee/Jymy/OLS 39

Tällä viikolla julkaistiin samalla tilillä myös Ylijohtavan aitio, jossa oli vieraana Joonas Naava. Jakso kannattaa ehdottomasti kuunnella, sillä Naava kertoo seikkaperäisiä kokemuksiaan Tshekistä, jossa hän toimii Florbal MB:n päävalmentajana.

Voit kuunnella KalloCastia joko Patreonista tai Spotifysta. Joka toinen viikko julkaistaan Ylijohtavan aitio -keskusteluohjelmaa samalla tilillä. Tilaa molemmat ohjelmat kuunteluun viiden euron kuukausihinnalla Patreonista, niin et jää paitsi salibandymaailman olennaisimmista puheenaiheista.

Ohjelmaa tekevät Toni Lötjönen, Joel Siltanen ja Reeo Tiiainen. Tiiainen toimii myös ohjelman teknisenä tuottajana.