Kelpaako piste: Tikkurilassa – ”Kahella voitolla ei tee mitään, jos ei ota kolmee”

Kelpaako piste? vieraili Tikkurilassa, kun EräViikingit (kuvassa) kohtasi Tiikerit liigakarsinnassa. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako pisteen? jakso 45 äänitettiin F-Liigakarsintojen Tiikerit-EräViikingit ottelussa Tikkurilan Urheilutalolla.

Äänittämässä vakioäänistä oli Atte, joka sai avukseen asiantuntija Henri Luoman. Jaksossa analysoitiin ottelutapahtumia ja ääneen pääsivät myös Miro Mäkelä, Pasi Rosti, Emil Kallio, Nemo Sipilä, Valtteri Laine sekä Tuomas Aho. Voimatauolla vieraina Tiikereiden huoltokolmikko Pena, Pete ja Kole.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.