Pääkallo.fi

COVID-19 vaikutus salibandykentille

Viestejä
12
En oo ihan varma mitä tarkoitat mutta mun ymmärtääkseni Ervissä harjoiteltu ihan samoilla säännöillä kuin muuallakin?
Ja mitenköhän TPS on tähän mennessä treenannut?
Se kun ei tuosta heidän vastauksestaan Pääkallon kyselyyn käy ilmi.

Joo, voi se tosiaan olla näin että ei siinä eroa ole ollutkaan, etenkin jos Ervi on mennyt liiton ohjeiden mukaan, ulkona tapahtuva pienryhmäharjoitteluhan on ollut ok. TPS:n ohjeistukset toukokuulle on niiden kotisivulla, mutta Ervin osalta ei ole tarkempaa tietoa minulla. Pahoittelut tästä erheestäni!
Hyppäsin mielessäni kai vähän asiassa eteenpäin kun noteerasin TPS Salibandyn tilanteen 1.6. eteenpäin: ei aloita lajinomaisia sisäharjoituksia vielä kesäkuunkaan alussa & sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvassa harjoittelussa välttää fyysisiä kontakteja harjoituksissa (löytyy kotisivuilta).
Eli tuossa mielessä TPS näyttäisi poikkeavan muista joukkueista varovaisemmalla tyylillään.
 
Viestejä
787
Sitähän ei tiedä oisko estäny tapausta, mutta oiskohan EräViikinkien kannattanut harkata Turun tyyliin??
Eiköhän pelaaja ole saanut tartunnan jostain muualta kuin treeneistä.

Jokainen joukkue saa toki itse päättää milloin alkaa treenaamaan, mutta TPS:n linja on, että nyt ei voi aloittaa harjoittelua, niin milloin he sitten aikovat aloittaa?
 
Viestejä
696
Sählyssä tuo 500:n katsojan raja ois vielä siedettävissä oleva - koska joukkueilla velvollisuus pelata 1000 katsojaa vetävissä halleissa niin joka toinen penkki voidaan jättää vielä tyhjäksi ja tuo 500 mahtuu katsomaan turvallisesti.
 
Viestejä
4,312
Tuli tuossa semmoinen mieleen, että oisko mitään järkeä systemaattisesti pelata kaikki F-Liigan "yleisömagneettipelit" mahdollisimman myöhään kaudella? Siis tuskin kaikkia edes voi, mutta siis sitä luokkaa, että jos SPV:n pitää pelata vieraspeli helmikuussa ja syyskuussa, niin helmikuussa se olisi Happee-peli ja syyskuussa Welhot-peli, eikä toisinpäin. Tai jos Classicin pitää pelata kotipeli lokakuussa ja tammikuussa, niin lokakuussa se Jymy-peli ja tammikuussa se TPS-peli, eikä toisinpäin. Tai Espoon Derbyt helmikuun lopussa eikä ainakaan kauden alussa.

Tätä kautta niitä yleisömääriä voisi mahdollisesti painottaa loppukauteen.

18-19 kaudella tämmöiset vetivät alle 450 katsojaa, esim. nämä voisi pelata heti kun mahdollista pois (joo, on paljon Welhojen pelejä, pelatkoot ne loput pelinsä sitten loppukaudesta):
SB Welhot - Classic
SB Welhot - Steelers
SB Welhot - OLS
Nokian KrP - Happee
OLS - Steelers
SB Welhot - EräViikingit
OLS - TPS
SB Welhot - LASB
EräViikingit - Steelers
EräViikingit - Classic
SB Welhot - TPS
Nokian KrP - OLS
Indians - SB Welhot
Oilers - Steelers
EräViikingit - OLS
SB Welhot - Nokian KrP
EräViikingit - SB Welhot
EräViikingit - TPS
SB Welhot - SPV
OLS - Indians
OLS - Happee
OLS - Classic
EräViikingit - Nokian KrP
OLS - EräViikingit
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
226
Elokuun lopulla olisi mielenkiintoista lukea juttu siitä mikä on tilanne koronan ensimmäisen aallon jäljeen; miltä näyttää tilanne liiton, seurojen, pelaajien ja vaikkapa etotuomaritoiminnan suhteen.
 
Viestejä
226
Nyt kun alkaa olla huolestuttavia näkymiä ’toisesta aallosta’ syksyllä niin oma kantani vahvistuu entisestään eli MM-kisat vuoden päähän & aikaisintaan Vapulle.
 
Viestejä
696
Nyt kun alkaa olla huolestuttavia näkymiä ’toisesta aallosta’ syksyllä niin oma kantani vahvistuu entisestään eli MM-kisat vuoden päähän & aikaisintaan Vapulle.
Samoilla linjoilla itse ollut keväästä asti, oikeastaan jopa vähän ollut ihmeissäni kuinka näin pitkään on näennäisesti elätelty toiveita kansainvälisten turnajaisten järjestämisestä tänä vuonna.
 
Viestejä
441
Nyt kun alkaa olla huolestuttavia näkymiä ’toisesta aallosta’ syksyllä niin oma kantani vahvistuu entisestään eli MM-kisat vuoden päähän & aikaisintaan Vapulle.
Juuri näin. Käytännössä vaaditaan, että on rokote olemassa ennen, kun voidaan järjestää kansainvälisiä urheilukisoja.
 
Viestejä
4,312
Siis just tämän takia minusta olisi ollut paras pelata ne "ei kiinnosta ketään"-pelit heti alkuun liigassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös