Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

Viestejä
1
Divarissa viime kaudella plusmiinus- ja pistetilastoissa vakuuttanut ja läpimurron koko kansan tietoisuuteen tehnyt O2:n luottopakki Joonas Lundell on allekirjoittaneen (rekisteröidyn) tietolähteen mukaan saanut opiskelupaikan Kuopiosta.

Viimeisimmän tornista kajautetun huhun mukaan Velhot ovat lähestyneet Lundellia lukuisia kertoja ja pelaajasopimus on enää vain allekirjoittamista vaille valmis.


Velhojen pakisto tulee ottamaan aimo harppauksen kohti valtakunnan eliittiä, mikäli/sikäli nimi paperiin piirtyy.
 
Viestejä
4
Kaiken tämän turhanpäiväisen lätinän keskellä (meikän maisemanvaihdot, westdab flossiansin ensi kauden kuviot yms) katseiden tulisi kiinnittyä yhteen ja vain ja ainoastaan yhteen nimeen näin heinäkuun alussa.

Joonas Lundell, mies johon vain tietäjät osasivat jo viime kauden kynnyksellä kiinnittää silmänsä, on suuntaamassa Kuopioon opintojen perässä. Jopa keskiverto pääkallokäyttäjä kykeneekin tässä vaiheessa päättelemään, että tämän kesän siirtoikkunan suurin voittaja tulee olemaan salibandyseura Welhot. Lundell tuo pisteiden lisäksi uskomattoman määrän henkeä pukuhuoneen puolelle.

Jos ja kun tämä siirto varmistuu, ei yksikään "loitsumies" haikaile enää Iiro Lampisen tai Jani Kainuulaisen perään vaan Kuopiossa aletaan painattamaan mestaruuslätsiä.
 
Viestejä
4,359
Laitetaan nyt samalla kysymys myös Jani Lehtoniemestä. Ei näytä olevan Oilersin listoilla, eikä myöskään OLS:n. Valtava menetys Oilersille joka tapauksessa :(
 
Viestejä
115
Onko vieläkään tietoa Mika Kohosesta? Ei ole tullut julkista jatkamispäätöstä mutta ei myöskään lopettamista.
Jatkaa Happeessa ainakin ensi kauden. Hyvä juttu Happeelle, jos vaan pitää viime kauden tasonsa.

Edit: Sen sijaan Panu Kotilaista ei joukkueesta löydy.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös