Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

Viestejä
1
Divarissa viime kaudella plusmiinus- ja pistetilastoissa vakuuttanut ja läpimurron koko kansan tietoisuuteen tehnyt O2:n luottopakki Joonas Lundell on allekirjoittaneen (rekisteröidyn) tietolähteen mukaan saanut opiskelupaikan Kuopiosta.

Viimeisimmän tornista kajautetun huhun mukaan Velhot ovat lähestyneet Lundellia lukuisia kertoja ja pelaajasopimus on enää vain allekirjoittamista vaille valmis.


Velhojen pakisto tulee ottamaan aimo harppauksen kohti valtakunnan eliittiä, mikäli/sikäli nimi paperiin piirtyy.
 
Viestejä
4
Kaiken tämän turhanpäiväisen lätinän keskellä (meikän maisemanvaihdot, westdab flossiansin ensi kauden kuviot yms) katseiden tulisi kiinnittyä yhteen ja vain ja ainoastaan yhteen nimeen näin heinäkuun alussa.

Joonas Lundell, mies johon vain tietäjät osasivat jo viime kauden kynnyksellä kiinnittää silmänsä, on suuntaamassa Kuopioon opintojen perässä. Jopa keskiverto pääkallokäyttäjä kykeneekin tässä vaiheessa päättelemään, että tämän kesän siirtoikkunan suurin voittaja tulee olemaan salibandyseura Welhot. Lundell tuo pisteiden lisäksi uskomattoman määrän henkeä pukuhuoneen puolelle.

Jos ja kun tämä siirto varmistuu, ei yksikään "loitsumies" haikaile enää Iiro Lampisen tai Jani Kainuulaisen perään vaan Kuopiossa aletaan painattamaan mestaruuslätsiä.
 
Viestejä
4,463
Laitetaan nyt samalla kysymys myös Jani Lehtoniemestä. Ei näytä olevan Oilersin listoilla, eikä myöskään OLS:n. Valtava menetys Oilersille joka tapauksessa :(
 
Viestejä
171
Onko vieläkään tietoa Mika Kohosesta? Ei ole tullut julkista jatkamispäätöstä mutta ei myöskään lopettamista.
Jatkaa Happeessa ainakin ensi kauden. Hyvä juttu Happeelle, jos vaan pitää viime kauden tasonsa.

Edit: Sen sijaan Panu Kotilaista ei joukkueesta löydy.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4,463
Pääkallo voisi tehdä esim. kauden alussa jonkun artikkelin pelaajista, jotka pelasivat esim. yhteensä ainakin 15 peliä kahden edellisen kauden aikana, jossa kerrotaan lyhyesti mitä pelaajille tapahtui. Ei tarvitse välttämättä olla yhtä lausetta enempää per pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
94
Sorrin tilanne tosiaan kiinnostaa. Onko Tuomas Ojalan tarkoitus korvata Sorri, vai onko kyse jostain muusta (motivaatio/raha)? Ilmeisesti TPS on tuulettamassa rosteria uudelle valmentajalle, mutta aika ohuelta tuo julkaistu rosteri nyt näyttää. Hoikkasen loukin jälkeen tuntuu aika oudolta, että päästivät Hautamäen ja Aaltosen pois. Nyt rosterissa on 3 senaa ja muutama junnu. Puolustuskin on todella ohut, vaikka siihen laskisi Koskisen varalle. Aika paljon ilmeisesti lasketaan tulevalla kaudella omien junnujen kehittymisen varaan. Se voi olla hyväkin juttu. Mutta montaa loukkia (jos yhtään) ei voi tulla tolla rosterilla, jos mestaruudesta halutaan taistella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös