Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

Viestejä
7,834
Voitko laittaa linkin noihin laukaisukarttoihin, mielelläni niitä katsoisin?
Tässä nyt jotain: Tulospalvelu - Salibandy (Sieltä laukaisukartta)
Mutta nyt sitten kun seuraavaksi kysyt, että missä näistä on koostetta ja että missä näkee, mihin laukaukset (varsinkin torjutut) on suuntautuneet, niin siihen jään itsekin odottamaan vastausta.

Muistetaan nyt kuitenkin sekin, että jos 100% laukauksista tulee vasenta alanurkkaa kohti, niin silloin myös noin 100% maaleista tehdään vasempaan alanurkkaan, eikä se tietenkään sitä yksin tarkoita, että kyseinen maalivahti olisi juuri vasempaan alanurkkaan heikko, vaan se nyt vain sattuu olemaan ainoa paikka minne ammutaan. Näissäkin torjuntaprosentti (jaettuna siis maalin sektoreittain) kertoo huomattavasti enemmän. Edelleen, minulla ei ole harmainta aavistusta mistä moiset tilastot saisi (samoistahan sen voi laskea kun tiedetään minne laukaukset meni).
 
  • Tykkää
Reaktiot: mpl

Säbantteri

Happeen viime kauden suurin ongelma oli se ettei Junkkarisen, Tikan ja Huismanin, sekä käytännössä myös Kouvosen jättämää aukkoa tullut paikkaamaan kuin Kohonen, joka toki sinällään täytti ruutunsa. Kolmoskentän pakkipari jäi täysin jyrän alle puolivälierissä, mikä oli sitten isossa roolissa siinä että sarja meni 4-0 Tapiolaan. Nyt sinne on sentään saatu Lankinen ja täysikuntoinen Kouvonen, mikä on itsessään jo merkittävä parannus ja jos Kohonen jatkaa niin puolustus näyttää taas ihan kohtuulliselta ensi kaudella.

Mitä hyökkäykseen tulee niin näkisin senkin plusmerkkiseksi. Immonen ei lunastanut täysin potentiaaliaan Hirvipaidassa ja vaikka Liponen on parina viime kautena tehoillut hyvin runkosarjassa on pudotuspeleissä kadonnut ikävästi kuvasta joka kevät
Kauko on isompi menetys mutta pelillisesti pitäisi Jokisen tai Rautiaisen pystyä Kauko sentterinä korvaamaan. Leveyttä on Happee siis hyökkäyksessä menettänyt ja jos Panu lähtee niin aika rutkastikin, mutta kärki on viime kautta terävämpi, ainakin jos Jokinen on edes lähellä edellisen visiitin tasoa.

Siis jostain syystä mulla on mennyt täysin ohi uutinen, että Panu Kotilainen olisi lähdössä Happeesta. Sivistäkää nyt viisaammat mua. Mihin on menossa?

Toisaalta Kouvonen ei ole millään mittapuulla mikään valtakunnan ykköskorin puolustaja. On kaksinkertainen Suomen mestari toki, oltuaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta on erittäin virheherkkä peruspakki. Paljon mainettaan heiveröisempi pelimies.
 
Viestejä
218
@Säbantteri Panun nimeä ei näy Happeen kotisivun pelaajalistassa, joka kielii siitä että ainakaan sopimusta ei (vielä) ole. Mitään huhuja tai ilmoitusta ettei jatka en ole nähnyt joten saattajan tuo pelata ensi kaudella Hirvissä joka tapauksessa toivottavasti pelaa.

Kouvonen ei mikään ykköskorin pakki ole, mutta selvästi parempi kuitenkin kuin mitä Ilmonen, Suhanto ja Kunelius oli viime kaudella. Vaikka Seinäjoen reissu ei onnistunut, niin Happeessa mies on kyllä aina täyttänyt paikkansa.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga N
1X2
1X2
TPS - FBC Loisto
18.30
1.465.504.60
Näytä kaikki
>
Viestejä
1
Divarissa viime kaudella plusmiinus- ja pistetilastoissa vakuuttanut ja läpimurron koko kansan tietoisuuteen tehnyt O2:n luottopakki Joonas Lundell on allekirjoittaneen (rekisteröidyn) tietolähteen mukaan saanut opiskelupaikan Kuopiosta.

Viimeisimmän tornista kajautetun huhun mukaan Velhot ovat lähestyneet Lundellia lukuisia kertoja ja pelaajasopimus on enää vain allekirjoittamista vaille valmis.


Velhojen pakisto tulee ottamaan aimo harppauksen kohti valtakunnan eliittiä, mikäli/sikäli nimi paperiin piirtyy.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga N
1X2
1X2
TPS - FBC Loisto
18.30
1.465.504.60
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös