Pääkallo.fi

Naisten MM-kisat Singaporessa 2023

Viestejä
202
Oma ajatukseni teesini on, että Höynälä on parhaimillaan hyökätessä heikompaa joukkuetta vastaan. Nordmania pidän parempana puolustuspäähän. Lisäksi Hän onnistuu tekemään ketjukavereistaan parempia. Jos halutaan voittaa maailmanmestaruus, niin on rakennettava Ruotsin voittava joukkue. Omat ketjuni olisivat:

Turunen - Kauppi - Kauppi
Laitila - Westerlund

Nordlund - Saario - Rantanen
Kippilä - Manninen

Homi - Nordman - Leino
Pietilä - Vallenius

+ Mittentag, Valtola, Hämäläinen

Toki on mahdollista ettei Nordman ole syystä tai toisesta halukas maajoukkueeseen, ja on tästä syystä ulkona. Ylimääräiset kolme pelaajaa puolestaan valitsin monipuolisuuden vuoksi: Mittentag on right, joka voidaan istuttaa ykköseen tai kakkoseen vasemmaksi laidaksi. Hämäläinen taas voi olla oikea laita tai puolustaja. Valtolan puolestaan valitsin, sillä tästä maasta ei oikein löytynyt sopivaa 7. pakkia. Valtolalla peli tahtoo mennä kuskaamiseksi, mutta on minusta paras vaihtoehto.
Tässä

Turunen - Kauppi - Kauppi
Laitila - Westerlund

Nordlund - Saario - Rantanen
Pietilä - Manninen

Homi - Höynälä - Leino
Valtola - Vallenius

oma joukkue olisi tässä ajatuksena Kippilä ei vielä täydessä kunnossa

Turunen - Kauppi - Kauppi
Laitila - Westerlund

Nordlund - Saario - Rantanen
Pietilä - Valtola

Mittentag - Höynälä - Hämäläinen
Manninen - Vallenius

Piispa - Holmstrom - Leino
Kippilä
 
Viestejä
6
Voihan saakeli kun Laitila tosiaan loukkaantui. Pitää todella toivoa että pikku venähdys vain ja ei olisi mitään vakavampaa.

Suomella ollut vähän huonoa tuuria nyt pakiston kanssa. Kippilä käytännössä koko vuoden sivussa ja on nyt tosiaan kunnossa ja pelikykyinen. Millainen on pelikunto ja valmius kun käytännössä vuoden ekat pelit tulee mm kisoissa. Champpareissa kävi alkuvuodesta vain ylivoimaa pelaamassa ja ollu nyt Thorenin muutamassa pelissä mukana mutta entiiä miten paljon käynyt kentällä viltistä... Onneksi siellä eka peli on ns helppo peli mutta jo toisessa pelissä tulee Suomelle Sveitsi vastaan. Tähän yhtälöön kun lisätään vielä Pietilä joka kans ollut loukkaantuneena ja käsittääkseni Kurronen mainitsi jossain et kilpailee aikaa vastaan että voi olla ettei Pietilä ehdi tarpeeksi kuntoutua ennen kisoja.

Ei tosiaan toivoisi että Laitila joutuisi puolikuntoisena pelaamaan kun on vielä kippilä/Pietilä myös rajatapauksia kunnon suhteen.
 
Viestejä
254
Sekä Emilia Pietilä että Henrika Maikola oli pelaamassa ÅIF - TPS ottelussa. Jos näin oikein, niin Kurronen taisi olla seuraamassa myös sitä ottelua.
 
Viestejä
6
Sekä Emilia Pietilä että Henrika Maikola oli pelaamassa ÅIF - TPS ottelussa. Jos näin oikein, niin Kurronen taisi olla seuraamassa myös sitä ottelua.
Elikkä Maikola kisakoneeseen jos Laitila ei ole pelikykyinen. Toivottavasti ei tarvi tuohon skenaarioon mennä. Voihan se olla että kurronen nostaa Sundströminkin kisakoneeseen jostain syystä. Toki onhan siellä Saario laitettavissa pakiksi tarvittaessa ja näin ollen höynälä sentteröisi kakkosta ja Sundström kolmosta. Toivottavasti tää jää vain spekulaatioksi ja Laitila on kunnossa 👍
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Indians - EräViikingit
1.12 18.30
1.1210.5010.50
TPS - Happee
2.12 15.00
1.824.952.98
Divari
1X2
1X2
ÅIF - Tiikerit
1.12 19.00
4.955.801.37
Koovee - Rangers
2.12 15.30
2.525.301.95
LNM - Konnat
2.12 17.00
1.198.507.25
M-Team - Hawks
3.12 15.00
2.204.652.32
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös