Pääkallo.fi

Salibandyn MM-kisat 2020 Helsingissä

Viestejä
110
Veikkaanpa että Peter kuuluu niihin joilta vaaditaan näyttöjä vielä syksyllä. Hänelläkin rikkonainen kausi alla minkä vuoksi kisalippu ei ole millään lailla saletissa.
 
Viestejä
52
Tuo on kyllä mielenkiintoista että Lehkosuo, Pylsy ja Väänänen mainitaan erikseen, mutta Kotilaista ei. Eiköhän Peter olekaan Nykyn listoilla kovin korkealla.
Myös se ettei Kososta mainita pistää silmään. Toki selvää että on loukkaantunut, mutta silti.
 
Viestejä
1
On se kyllä kumma, ettei Kotilainen ollut leirillä. Luulisi, että on jo täysin toipunut vammasta, vaikka eihän sitä toki ikinä tiedä. Kyllä loppukauden näytöt pitäisi pelillisesti riittää🤔
 
Viestejä
3
enpä tiedä Kotilaisesta, mutta missä oli Kohoset...nuo ikonit
laukaisutesteistä sen verran että antakaapa Nykyn ampuu tutkaa ja muistutus että jo 20 v sitte ammuttiin tutkaan n 150 ranteella, sen ajan mailoilla
 
Viestejä
201
Toivottavasti kisat toteutuvat👍🏻Toivon myös tässä taloudellisessa tilanteessa, että mennään talous edellä ja jätetään väliin mahdolliset ’lämpöleirit koheesion löytämiseksi’ väliin.
Kaikki panokset järkevään toimintaan - tuskinpa niitä euroja liikaa on kirstussa... ellei Business Finlandilta tullut riihikuivaa.
 
Viestejä
110
Nykky sanoi haastattelussa leiriltä että osalle kevään lockdown on tehnyt hyvää ja testitulokset jopa parantuneet mutta lisäsi perään että kaikille ei tosin ole tehnyt hyvää, olisiko tässä vihje myös Peterin tilanteeseen? On esim. Saksan futiksessa jouduttu penkittämään nyt tähtiä jotka ovat palanneet surkeassa kunnossa treeneihin, Jos Peterin kohdalla näin on käynyt niin eiköhän se tieto ole myös Nykyllä ja kutsu leirille on jäänyt saamatta.
 
Viestejä
38
Jos ErVin vika harkkapeli olisi ollut Nykylle tarjolla olisi kokoonpano vaihtunut hieman. Oli vaan täysin halutonta neppailua...
 
Viestejä
395
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös