Pääkallo.fi

Salibandyn MM-kisat 2021 Helsingissä

Viestejä
193
Tuo on kyllä mielenkiintoista että Lehkosuo, Pylsy ja Väänänen mainitaan erikseen, mutta Kotilaista ei. Eiköhän Peter olekaan Nykyn listoilla kovin korkealla.

Myös se ettei Kososta mainita pistää silmään. Toki selvää että on loukkaantunut, mutta silti.
 
Viestejä
12
On se kyllä kumma, ettei Kotilainen ollut leirillä. Luulisi, että on jo täysin toipunut vammasta, vaikka eihän sitä toki ikinä tiedä. Kyllä loppukauden näytöt pitäisi pelillisesti riittää🤔
 
Viestejä
10
enpä tiedä Kotilaisesta, mutta missä oli Kohoset...nuo ikonit
laukaisutesteistä sen verran että antakaapa Nykyn ampuu tutkaa ja muistutus että jo 20 v sitte ammuttiin tutkaan n 150 ranteella, sen ajan mailoilla
 
Viestejä
1,315
Toivottavasti kisat toteutuvat👍🏻Toivon myös tässä taloudellisessa tilanteessa, että mennään talous edellä ja jätetään väliin mahdolliset ’lämpöleirit koheesion löytämiseksi’ väliin.
Kaikki panokset järkevään toimintaan - tuskinpa niitä euroja liikaa on kirstussa... ellei Business Finlandilta tullut riihikuivaa.
 
Viestejä
275
Nykky sanoi haastattelussa leiriltä että osalle kevään lockdown on tehnyt hyvää ja testitulokset jopa parantuneet mutta lisäsi perään että kaikille ei tosin ole tehnyt hyvää, olisiko tässä vihje myös Peterin tilanteeseen? On esim. Saksan futiksessa jouduttu penkittämään nyt tähtiä jotka ovat palanneet surkeassa kunnossa treeneihin, Jos Peterin kohdalla näin on käynyt niin eiköhän se tieto ole myös Nykyllä ja kutsu leirille on jäänyt saamatta.
 
Viestejä
56
Jos ErVin vika harkkapeli olisi ollut Nykylle tarjolla olisi kokoonpano vaihtunut hieman. Oli vaan täysin halutonta neppailua...
 
Viestejä
507
Ensi viikon leiriryhmä on melko Classic-vetoinen:

Toivoisin kyllä näkeväni kokeilun paikan kolmen Näätä-jengin pelaajalla, mutta ei näköjään. :(
 
Viestejä
507
Voin vain kuvitella miten vaikeaa lippujen myyminen kisoihin on. Oikeastaan joka tapauksessa.
Varmasti sakkaa myynti pahasti ja kisoista jäänee hiukeat tappiot jos kisat pidetään.
Ainakin itse olen ihan tyytyväinen että en jaksanut ostaa heti kun niitä tuli myyntiin. Osa syy on se, että isossa jäähallissa peliä ei näy kuten kotistudiossa.
 
Viestejä
43
Eiköhän miinukselle mene nämä kisat, pelattiin tai ei. Ja minkäköhänlaisella politiikalla länsinaapurin pelaajat tuotaisiin kisoihin jne jne. Onneksi liiton pahanpäivän säästöpossussa on vielä kolikoita jäljellä, jotka säästettiin kun ei autettu seuroja karanteenien aikana.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,789
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös