Liigat

EräViikinkien edustusjoukkueessa koronavirustartunta – Kukkola ja Kapanen pois maajoukkueleiriltä

28.05.
2020
Liigat

EräViikingit tiedotti torstai-iltana, että sen F-liigajoukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta.

Tiedotteen mukaan pelaaja voi tartunnasta huolimatta hyvin, eikä hänellä ole oireita. Hän on harjoitellut pienryhmässä omatoimisesti neljän muun edustusjoukkueen pelaajan kanssa.

Kaikki nämä neljä pelaajaa ovat nyt omatoimisesti asetetussa kahden viikon karanteenissa. Harjoitusryhmään kuuluivat myös maajoukkuepelaajat Jani Kukkola ja Lauri Kapanen. Muutkin pelaajat ovat oireettomia ja voivat tiedotteen mukaan hyvin.

Salibandymaajoukkue leireilee 3.-6.6. Eerikkilässä ja maajoukkue tiedotti samaan aikaan, että kaksikko ei varotoimenpiteenä osallistu maajoukkueleirille. EräViikingit kertoi myös, että edustusjoukkueen harjoitukset alkavat viikkoa suunniteltua myöhemmin. Avauspäivä oli alunperin 1.6.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen