Pääkallo.fi

Ylijohtavan hornankattila

Viestejä
88
Hyviä pointteja valmentajien vaihtuvuuteen liittyen, ei niitä taida jonoksi asti olla Porissakaan... Muistaakseni Karhujen viime vuoden valmentaja vaihdoksen aikana joukkue oli karsijan paikalla ja taisivat vaihdon jälkeen nousta liigaan... ei se vaihto ainakaan silloin huonolta vaikuttanut ulkopuolisen silmissä. Tämän kertaisesta vaihdoksesta on liian aikaista puhua, kun peliäkään ei ole vielä pelattu ja taitaa tänään olla aika kova pala purtavaksi seuralle, kun seuralle.
 
Viestejä
712
Ei se jos sattuu yksi hyvä peli eli finaalin voittamaan tee hyvää valmentajaa silloin voi myös tuurilla olla tekemistä. Vielä Nykyllä parannettavaa voittoprosentissa kovia maita vastaan. Ehkä se Hankkion valitsematta jättäminenkin oli yksi syy miksi ei valintaa tullut sillä medioissa sitä ihmeteltiin.
 
Viestejä
1,944
Kuinka moni enää viitsii valittaa huhutuista ilmaislipuista? Passo vienyt markkinoinnillaan huutelijoita 6-0! Respectit täältä homman himaan viemisestä. Helsinki-Vantaa vois seurata perässä, kun jotain pitäisi tehdä! Toki saman voi sanoa kokoa Helsingin sählykentästä, ei homma futaa täällä pätkän vertaa katsojaluvuissa.
 
Viestejä
712
Nico Salolla vaikeuksia Mika Kohosen tehoihin päästä jäi Ruotsissa jälkeen ja nytkin jäljessä Mikaa ennen viimeistä kierrosta.
 
Viestejä
165
Huhuh, kovaa settiä, jos Lastikka on hyllyllä. Ihmettelinkin miksei ollut runkosarjan vikassa matsissa mukana
 
Viestejä
1
Onko d1varista saatavissa samanlaista budjettia tai arviota kuinka paljon pelaajat maksavat pelaamisesta?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös