Liigat

Video: Lehtoniemi hattutemppuili ensimmäisessä erässä – KrP kiri ohi viimeisellä kympillä

15.03.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rauman SalBa ja Nokian KrP väänsivät miesten Salibandyliigan playout-sarjassa sunnuntaina Raumalla. KrP haki vierasvoiton lukemin 7-8.

SalBa aloitti ottelun vahvasti ja johti ajassa 2.40 jo 3-0. Kotijoukkue oli edellä kahden ensimmäisen erän jälkeen lukemin 6-4 ja tilanne näytti hyvältä raumalaisten kannalta. KrP iski kuitenkin neljästi viimeisessä erässä. Kolme näistä osumista syntyi viimeisellä kympillä. SalBa osui viimeisessä erässä ainoastaan kertaalleen.

Vieraiden Henri Johansson naulasi pisteet 2+2. Tommi Merto komppasi tehoin 1+2. SalBan Jani Lehtoniemi iski hattutempun ensimmäisessä erässä. Miikka Sokka tarjoili ottelussa kolme maalisyöttöä.

Ottelutilastot

Nokian KrP johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Sarjapaikan säilyttäminen vaatii kolme voittoa. Sarja on katkolla keskiviikkona Raholassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.