Liigat

Suoria salibandylähetyksiä tarjoillaan yli 120 kaudella 2016-2017 – Yle vahvasti mukana

18.09.
2016
10 Kommenttia
2
Liigat
Suoria salibandylähetyksiä on taas tarjolla sangen kattavasti. Kuva: Topi Naskali

Suoria salibandylähetyksiä on taas tarjolla sangen kattavasti. Kuva: Topi Naskali

Julkaisimme alkuviikosta uutisen, jossa kerroimme tulevien viikkojen salibandylähetyksistä. Nyt lähetyslistoja on täydennetty huomattavasti, ja tällä hetkellä uupuvat ainoastaan Ylen lähetysaikataulut.

Listalta löytyy siis nyt koko kauden osalta kaikki ISTV:n, VeikkausTV:n ja Fanseatin tarjoamat lähetykset. Alustavien tietojen perusteella salibandylähetyksiä on tarjolla yli 120 kauden aikana. Mukana on otteluita miesten Salibandyliigasta, naisten Salibandyliigasta ja miesten Divarista.

Yle on salibandyn vahva yhteistyökumppani, ja Yle Areena tulee näyttelemään erityisen paljon salibandya. Erikoisuutena on aina torstaisin lähetettävä ottelu. Ensimmäinen Yle Areenan torstailähetys näkee päivänvalonsa 22.9, kun Divarin LeBa-NST -paikallispelistä tarjoillaan elävää kuvaa. Ottelu alkaa klo 18.30.

TV- ja internetlähetysten ottelulista

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
AGm
18/09/2016
Miksei pääkallo ole nostanut uutiseksi Oilersin uuden tositv-sarjan julkaisua, tai seuran uutista koskien kapteeni Pajukosken lähellä käynyttä uran lopettamista? Mielestäni kiinnostavia ja tärkeitä juttuja kumpikin...
Sjarmo
18/09/2016
AGM:lle. Molemmista on ollut oma juttunsa.
AGm
18/09/2016
Jaa täällä pääkallossako? No ei kyllä ole. Tuosta pajukosken tilanteesta ainakaan.
Arto Kilponen
18/09/2016
Voitko SJARMO linkittää siihen juttuun Pajukoskesta? Lukisin mielelläni Pääkallonkin näkymyksen tapauksesta.
Pääkallo.fi
18/09/2016
Pajukosken tapaus oli mennyt meiltä kaudenaluskiireiden vuoksi ohi, mutta pätkä siitä on tulossa kyllä. Kädet ovat olleet aivan täynnä koko viikon, eikä näistä kummastakaan jutusta
ole tullut meille esimerkiksi tiedotetta, joten ne ovat lipsahtaneet silmiemme ohi. Koitetaan nyt kuitenkin oikaista tilanne lähipäivinä.

Nämä Oilersiin liittyvät aiheet eivät kuitenkaan liity näihin verkkolähetyksiin.
S7
18/09/2016
Nää huutelijat vois oikeesti huutaa edes oikeaan suuntaan. ELI jos teidän mielestä teidän jengistä kirjoitetaan liian vähän täällä, viestiä sinne omaan seuraan että tehkää tiedoitteita ja lähettäkää eteenpäin. Noin niinku paikallislehtiinkin todella usein seurat tekee ite jutut ja lähettää julkaistavaksi.
Arto Kilponen
18/09/2016
Minä ainakin lähinnä peräänkuulutan tässä sitä, että jos täällä joku sanoo, että täällä on jotain mitä juuri kysyttiin, niin kertokoot silloin tarkemmin ottaen missä. Varsinkin, jos toimitus itse tulee myöhemmin sanomaan, että ei muuten ole täällä.
Fani, Loviisa
18/09/2016
Propsit sille joka on innovoinut ja koostanut linkitetyn lähetysaikataulusivun. Tykkään!
Missä alan lehti suomessa?
19/09/2016
Salibandy-lehti takaisin! Sinne kuuluvat ne makasiini-jutut!
Lassi Lahtinen
09/10/2016
Säbälehti takas ehdottomasti !!!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.