Divarit

EräViikingit katkaisi Happeen kahdeksan ottelun tappiottoman putken – katso sunnuntain salibandytulokset

08.01.
2017
8 Kommenttia
4
Divarit
Miko Kailiala osui kahdesti Happeen verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Miko Kailiala osui kahdesti Happeen verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit ja Happee mittelivät sunnuntaina paremmuudesta miesten Salibandyliigan ottelussa. EräViikingit vei Vantaan Energia Areenalla pelatusta kamppailusta voiton maalein 3-2.

Tiukan väännön ensimmäinen erä meni kotijoukkueelle lukemin 1-0. Maaleilla ei juhlittu myöskään toisessa erässä, sillä kolmoserään lähdettiin tilanteesta 2-0. Miko Kailiala siirsi EräViikingit kolmen maalin johtoon viimeisen erän alkuminuuteilla.

Paul Kotilaisen iskemä vieraiden avausmaali nähtii vasta ajassa 55.57. Happee kavensi vielä 17 sekuntia ennen loppua Otto Tikan toimesta, mutta pistepotti jäi Helsinkiin.

Ottelun tehopelaaja oli kahdesti maalannut Kailiala. Kotijoukkueen Santtu Strandberg torjui peräti 32 laukausta ja oli EräViikinkien voiton takuumies. Happeen Paul Kotilainen onnistui tehopistein 1+1 ja Tuomas Turunen pysäytti 22 kutia veräjällään.

EräViikingit jatkaa miesten Salibandyliigan kärjessä. Voitto oli fuusiojoukkueen viides perättäinen. Happeella oli alla kahdeksan ottelun tappioton putki. Jyväskyläläisnippu on tällä hetkellä sarjan neljännellä sijalla.

SB-Pro ja TPS ottivat toisistaan mittaa naisten Salibandyliigan kamppailussa sunnuntaina. SB-Pro oli ottelussa vahvempi maalein 7-6.

Kotivoitto irtosi eritoten vahvan ensimmäisen erän turvin, sillä Pro johti maalein 5-1 20 minuutin pelin jälkeen. TPS vei toisen erän nimiinsä luvuin 1-2, joten kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 6-3. Kotijoukkue iski seitsemännen maalinsa heti kolmannen erän alkuun. Maalin jälkeen TPS aloitti vahva kirin, ja pääsi lopulta maalin päähän, kun peliä oli jäljellä 39 sekuntia, mutta ei sen lähemmäksi.

SB-Pron voiton avaimet piilivät eritoten tehokkaassa ykkösvitjassa, joka vastasi kuudesta osumasta. Karoliina Kujala taiteili tehopisteet 3+2 ottelussa. Tiltu Siltanen keräsi 25 torjuntaa.

SB-Pro jatkaa naisten Salibandyliigan kakkostilalla. Yhdeksän ottelua putkeen voittanut nurmijärveläisporukka on tasapisteissä sarjakärjessä olevan Classicin kanssa, ja eroa sarjakolmosen on jo kahdeksan pistettä. Tappio katkaisi TPS:n neljän ottelun voittoputken. Turkulaisryhmä on tasapisteissä kolmantena olevan SSRA:n kanssa.

Blue Fox ja SB Welhot mittasivat toisiaan miesten Divarin väännössä sunnuntaina. Blue Fox yllätti sarjakärjen kotiareenallaan maalein 6-5.

Tasainen avauserä meni kotijoukkueen nimiin lukemin 1-0. Molemmat joukkueet osuivat kahdesti toisessa periodissa, joten viimeiseen koitokseen lähdettiin kotijohdossa. Myös viimeinen erä päättyi tasan, ja ”Siniketut” pääsivät tuulettamaan loppusummerin soidessa.

Blue Foxin Anton Kallvik vastasi kahdesta osumasta, joista toinen oli ottelun ratkaisuosuma. Welhojen Jesper Kauhanen laukoi hattutempun ja Iiro Lankinen leipoi pisteet 1+2 puolustajan tontilta.

Blue Foxilla on meneillään hyvä vaihe ja joukkue ei ole hävinnyt kuudesta viimeisestä pelistä ainuttakaan. Voitokas vire on nostanut joukkueen Divarin kahdeksannelle sijalle. Welhot on voittanut viimeisestä neljästä pelistä ainoastaan yhden, mutta jatkaa sarjan piikkipaikalla.

Sunnuntain salibandyottelut:

Miesten Salibandyliiga
16.00 EräViikingit–Happee 3-2 Ottelutilastot
17.00 SalBa–Indians 4-10 Ottelutilastot
18.30 OLS–SPV 5-9 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
13.00 EräViikingit–SSRA 6-7 Ottelutilastot
14.00 SB-Pro–TPS 7-6 Ottelutilastot
17.00 NST–Happee 0-5 Ottelutilastot

Miesten Divari
15.00 Karhut–HIFK 12-4 Ottelutilastot
16.00 SB Vaasa–NST 10-6 Ottelutilastot
16.00 NJ–Josba 3-4 Ottelutilastot
16.00 LNM–LeBa 6-7 ja. Ottelutilastot
16.00 Blue Fox–SB Welhot 6-5 Ottelutilastot
17.00 Loviisan Tor–FBC Turku 8-7 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Mietiskelijä
08/01/2017
Onneksi Happeella on Turunen, ilman häntä tulos olisi ollut täysi fiasco ! Joukkueella meni kaksi ensimmäistä erää koulusählyn puolelle. Ei mulla muuta.
Jok
08/01/2017
Turunen oli kyllä hyvä, piti Happeeta pystyssä.
Junnu#8
08/01/2017
Ei itelleni Blue Foxin voitto ollut yllätys. Siniketuilla myös vahva joukkue. Tero Saariston johdolla. Loviisalta vahva viikonloppu.
Ifk
09/01/2017
Hyvää yötä hifk!
Msy
09/01/2017
Vähä maalinenkin peli voi olla viihdyttävä kuten EV-Happee. Maalipaikkoja olisi ollut tarjolla, mutta ei kelvannut. EV:ltä loppujen lopuksi erinomainen tulos, koska poissaolijat sekoittivat pakan aika pahasti.
Hirvi
09/01/2017
Vaikka Happeen sairastupa on tyhjenemään päin, ovat siellä edelleen pitkäaikaispotilaat Hynynen ja Kaasalainen sekä Hoikkanen, joka ei myöskään juuri ole esiintynyt syyskaudella Happeen rivistössä.

Mielenkiintoista tulee olemaan kuinka ketjut asetetaan, kun nämä pelaajat palaavat rivistöön. Hynynen luultavammin omalle paikalleen Kaukon viereen, mutta jotenkin näkisin, että Kotilaisten ketjua tulisi sekoittaa, koska se menee nyt liikaa yksin yrittämiseksi ja puskemiseksi. Panun tilalla voisi kokeilla esim. Liikasta, Hoikkasta tai Kaasalaista. Tai sitten laittaa Hoikkanen Kaukon viereen kuten Classicia vastaan oli ja Hynynen Peterin kanssa samaan ketjuun. No joo...
Sivusta seuraaja
09/01/2017
Nyt pitäisi Welhojen asenne muuttua mikäli meinaavat liigaan. Taitoa on mut asenne on pikkusen niin ja näin.
Arto Kilponen
09/01/2017
Se voi noilla etukäteen ajateltuna parhailla olla sitä sun tätä se asenne tässä vaiheessa. Katsellaan sitten playoffeissa uudelleen sitä asennetta. Ikävä sanoa, mutta fakta on se, että kun otat playoff-sarjassa yhden vierasvoiton niin sen sarjan osalta voidaan unohtaa koko runkosarja.
Best Writing Service
12/01/2017
<strong>Best Writing Service</strong>

Get an expert academic writing assistance! We can write any paper on any subject within the tightest deadline.
alabama free scholarship essay
27/01/2017
<strong>alabama free scholarship essay</strong>

To select scholarship recipients the office of undergraduate admissions the use the scholarship application on mybama for freshman and transfer students and a toll free.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.