Divarit

Tulikuuma Piha pelasti ja johdatti Classicin jatkoaikavoittoon – katso sunnuntain salibandytulokset

29.01.
2017
0 Kommenttia
1
Divarit

Yleensä pelintekijänä kunnostautuva Jussi Piha upotti neljä maalia oululaisten verkkoon. Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Classic kaatoi Oulun Luistinseuran jännittävän väännön jälkeen miesten Salibandyliigassa. Kotijoukkueen 8–7-voittoon päättyneen ottelun pääosaan nousi Classicin Jussi Piha.

Vierailijat taistelivat hyvin Classicin mukana avauserästä alkaen. Toisen erän alku käänsi tilanteen OLS:n johdoksi, mutta Classic tuli nopeasti jälleen rinnalle.

Joukkueet iskivät maaleja vuoronperään, ja toiselle erätauolle lähdettiin oululaisten johdosta, kun Tatu Kiipeli iski numeroiksi 4–5.

OLS oli jo lähellä katkaista tamperelaisten 13 ottelun mittaisen tappiottoman putken, mutta Classic-kapteeni Piha oli eri mieltä. Syöttötaidoistaan tunnettu Piha tasoitti ottelun illan neljännellä osumallaan ajassa 58.33 7–7:ään.

Jatkoajalla riitti paikkoja, ja ratkaisu syntyi kellon pysähtyessä aikaan 63.19. Tulikuumana ollut Piha tarjoili erinomaisen rystysyötön takatolpalle nousseelle Janne Lammiselle, joka iski Classicin voittomaalin.

Ottelussa nähtiin myös historiallinen maali, kun Jarkko Nieminen onnistui avaamaan maalihanansa Salibandyliigassa. Classic jatkaa sarjakärjessä, ja OLS jahtaa pudotuspelipaikkaa yhdeksäntenä.

Karhut ja Nurmon Jymy tahkosivat sunnuntain suurinumeroisimman kamppailun, kun porilainen kotijoukkue oli lopulta vahvempi maalein 13–8. Bejamin Lepola kuritti Jymyä viidellä (2+3) tehopisteellä, ja samalla hän nousi koko Divarin pistepörssin kärkipaikalle.

Ottelu säilyi tasaisena kolmanteen erään asti. Jymy tasoitti kamppailun ajassa 47.49 Sami Kujala 8–8-maalilla. Sen jälkeen Karhut kuitenkin karisti Jymyn kannoiltaan iskemällä ratkaisevat kaksi osumaa vielä ennen erän puoliväliä.

Karhut on sarjassa kolmantena, kun taas nurmolaisten sijoitus on kuudes.

Miesten Salibandyliiga:
Classic-OLS 8–7 ja. Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
SSRA-M-Team 5–0 Ottelutilastot
Happee-PSS 1–6 Ottelutilastot

Miesten Divari:
Karhut-Nurmon Jymy 13–8 Ottelutilastot
SB Vaasa-HIFK 4–0 Ottelutilastot

Lue myös:
Nyt se tuli! Jarkko Nieminen iski uransa ensimmäisen maalin Salibandyliigassa
Video: Näin syntyi Jarkko Niemisen salibandyuran avausmaali

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.