Happee eteni välieriin trillerivoiton myötä – KrP ryöpytti SPV:tä Seinäjoella

Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

Happeen ja TPS:n välinen Salibandyliigan viides puolivälieräottelu pelattiin sunnuntaina Jyväskylän Monitoimitalolla. Happee voitti kamppailun maalein 7-6 ja eteni välieriin voitoin 4-1.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi Jonne Junkkarinen, joka vei Happeen johtoon ajassa 5.37 Panu Kotilaisen syötöstä. Happeen toinen osuma syntyi hiukan onnekkaastikin, kun pallo kimposi Petri Kaukolle tyhjään maaliin ja konkari ei paikasta epäonnistunut.

Ennen ensimmäisen kympin täyttymistä nähtiin ikävä tilanne, jossa Happee-vahti Miro Tuomala loukkasi päätään sen verran, että joutui poistumaan kaukalosta. Happee iski erässä vielä kolmannen osuman, kun Kauko maalasi ottelun toisen maalinsa ylivoimalla.

Happee oli ensimmäisessä erässä vahvempi osapuoli. TPS ei saanut puolustuspeliään sille mallille, kuin onnistuneemmissa kamppailuissa ja Happee oli vahva molemmissa päädyissä.

Panu Kotilainen otti hölmön jäähyn väärästä etäisyydestä ajassa 24.26, ja minuuttia myöhemmin Joonas Koskinen iski ylivoimalla turkulaisten avausmaalin. TPS oli muuttanut kokoonpanoaan toisessa erässä ja se näkyi parempina otteina. Happee iski kuitenkin seuraavan maalin ajassa 28.17, kun Junkkarinen nappasi pallon TPS-hyökkäykseltä ja lähetti Juuso Heikkisen läpiajoon TPS:n kenttätasapainon ollessa huono.

Vain 23 sekuntia myöhemmin vierasjoukkue esitti hienon sommitelman ja kovavireinen Ville Laine pelasi pallon lopulta Happee-maalin eteen, josta Toni Salminen viimeisteli näyttävästi. Ottelun puolivälin jälkeen Koskisen toinen osuma toi vieraat maalin päähän.

Toinen erä oli TPS:n heiniä. Joukkue hyökkäsi selkeästi paremmin ja onnistui hiipimään maalin päähän. Avoimempi peli loi Happeelle myös vastaiskupaikkoja, mutta pääosin erä oli TPS:n käsikirjoituksen mukainen.

Kolmoserän ensimmäisestä maalista vastasi TPS. Olli Kinnusen tarkka ja luja laukaus upposi Markus Laakson selän taakse, joten peli oli 4-4 ajassa 44.02. Viimeisen kympin ensimmäisellä minuutilla Happee sai myllyn TPS-päätyyn ja Panu Kotilainen iski kotijoukkueen johtoon. Vain 24 sekuntia myöhemmin Jami Manninen karkasi läpiajoon ja iski Happeen 6-4-johtoon ajassa 51.11.

Vahvaa ottelua pelannut Heikkinen naulasi kotijoukkueen seitsemännen maalin ennen viimeisen vitosen alkua. Ajassa 58.30 Ville Laine iski 7-5-kavennusmaalin ilman maalivahtia. Olli Laine naulasi TPS:n 7-6-kavennuksen hirmulämärillä ajassa 59.13 ja Happee käytti aikalisänsä tilanteessa.

Happee onnistui kolmoserässä kreivin aikaan, mutta TPS taisteli ansiokkaasti loppuun saakka. Happeen hahmo oli 2+2 naulannut Heikkinen, joka vastasi myös voittomaalista. Panu Kotilainen iski pisteet 1+2, Kauko maalasi kahdesti ja Junkkarinen iski tehot. TPS:n Ville Laine iski pisteet 1+2 ja Joonas Koskinen tehot 1+2.

Happee on pelannut välierissä joka vuosi keväästä 2012 lähtien. Se on pudottanut TPS:n nyt kolmena keväänä putkeen puolivälierävaiheessa. Happeen lisäksi välierissä nähdään varmuudella myös Classic joka upotti Oilersin suoraan neljässä pelissä.

SPV ja Nokian KrP mittasivat sunnuntaina toisiaan neljännen kerran miesten Salibandyliigan puolivälierissä Seinäjoella. KrP voitti ottelun maalein 11-3

Ottelun avausmaalin iski vieraiden Emil Eklund, kun kamppailua oli takana kaksi minuuttia. Joni-Arttu Sieppi toi SPV:n tasoihin ja Mikko Kohosen ylivoimamaali ajassa 11.47 vei SPV:n 2-1-johtoon. Kaksi minuuttia ennen erätaukoa Jere Oksanen iski KrP:n tasoihin.

Toisessa erässä maaleja nähtiin vain kotijoukkueen päädyssä. Latvialaispuolustaja Morics Krumins maalasi kaksikymppisellä kahdesti ja kolmanteen erään mentiin nokialaisten 4-2-johdossa.

Heti kolmannen erän alkuun KrP:n ykkönen myllytti joukkueen viidennen osuman, ja viimeistelijänä toimi tällä kertaa sentteri Joni Henttonen. Erä ei ollut ehtinyt vanhentua kahta minuuttia, kun Krumins täydensi hattutemppunsa ja peli oli 6-2.

Ilkka Mäkipään 7-2-maali sai SPV-luotsi Tommy Koposen käyttämään aikalisän ja Hannes Hannula vaihdettiin maalin suulle. Vaihto jäi kosmeettiseksi, sillä KrP iski vielä neljästi Oksasen (2), Valtteri Viitakosken ja Mikko Laakson toimesta. SPV:n maalin viimeisteli Henri Myllymäki.

KrP:n ykkösvitja oli jälleen pitelemätön. Oksanen tehtaili pisteet 3+1, Henri Johansson syötti neljä maalia ja Krumins naulasi hattutempun.

KrP johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja sarja on katkolla tiistaina Raholassa.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
SPV-Nokian KrP 3-11 Ottelutilastot Nokian KrP johtaa sarjaa voitoin 3-1. Juha Käenmäen ottelukuvat
Happee-TPS 7-6 Ottelutilastot Happee välieriin voitoin 4-1.

Lue myös:
Kolme naisten puolivälieräsarjaa katkolla keskiviikkona – Koovee tasasi puntit Ervin kanssa
Koovee varmisti liigapaikan selkeällä voitolla – Koljonen naulasi kuusi tehopistettä
Karhut nousi ahdingosta voittoon Divarin toisessa finaalissa – Halminen ratkaisi viimeisellä kympillä

69 comments

  1. Oliko Henkka tehostetussa erikoisvartioinnissa, kun oikealta laidalta iskettiin jo 6 maalia. Laiturin ja pakin toimesta?

  2. Paljonko Kosken pisteet tänään? Yrittänyt etsiä niitä, mutten ole löytänyt missään. Eikös se samaa ikäluokkaa ole kuin Johansson eli ei kait se vielä niin vanha oo, että jäisi pisteittä näissä peleissä?

  3. Ei osannu näköjää Jönssi tehä taaskaan pudotuspelissä pisteitä, onneks Sika-Harrit ja kumppanit lähtee teurastamon kautta kesälomille viritteleen asuntovaunuja seuraavia suviseuroja varten.

  4. Oli tiukassa erikoisvartioinnissa #72 kun pääsi vapaasti syöttämään neljä (4) maalia. Sienäjokiset teki koko joukkueella vähemmän maaleja. Ja myös, missäs nyt ne Lakeuden Jussit huutelemassa isojen miesten peleistä? Aika tylyt lukemat.

  5. Aikamiehet keskustelee jälleen tosi viksusti.Kyllä hävettää,kun lukee näitä.Onko Suomalainen mies todella näin tyhmä?

  6. Onko Jorma teillä jotain nokittelua siellä teijän kristillisissä palloilija piireissä?

  7. On. Siksi suomalainen kirjoitetaan pienellä kirjaimella ja pilkkujen ja pisteiden jälkeen tulee välilyönti. Ulkomaalaiset sen tietää.

  8. Kannattaa Kooärpeen pitää päänsä kiinni, hyvät urheilijat osaavat voittaa tyylikkäästi.
    Peli oli täysin hallussa, Speve ihmeen ponneton.
    Eipä siinä muuta.

  9. Täällähän on vain annettu vastauksia huolenaiheisiin, jotka ovat askarruttaneet seinäjokisia sarjan aikana. Ja jos se nyt tuntuu tyhmältä, niin syy löytyy sitten peiliin katsomalla. Ja toisekseen jos viksusti kirjoitetaan fiksusti se aloitetaan f:llä.

  10. Vaikea nähdä että Speve keksis lääkkeet jatkoon menemiseksi. Selkeästi taas huonompi joukkue kentällä.

  11. Hyvät ja tyylikkäät urheilijat voisivat esimerkiksi kärsiä saamansa pelikiellot tyylikkäästi valittamatta niistä. Kannattaa pitää oma pesä puhtaana ennen kuin huutelee naapuri pöytiin.

  12. Tilastomies taitaa asua edelleen äidin kanssa jahaluaa täällä päteä ja esittää tyhmää!!

  13. Urheilijoiden tyylikkyys on erikseen, ei taida tällä palstalla ainakaan näin nopeasti pelin jälkeen urheilijat huudella, fanit huutelee ja karavaani kulkee. Taitaa pohjalaisia harmittaa kun ei ole tämänpäiväisen esityksen jälkeen varaa enää huudella, niin mennään sitten vaikka sillä linjalla että oma kehu on turhaa. Ei tuntunut olevan edellisen Seinäjoki-pelin jälkeen, oli rinta rottingilla…

  14. En edusta Krp:n tai Speven kannattajia ja kyllä silmiin pistää pelikulttuurin ohuus kun näitä lapsellisuuksia tällä näkee. Jyväskylässä homma ratkaistiin, Happee parempi, kättelyt ja selkään taputtelut, menestystä jatkoon. Ollaan turkulaisista mitä mieltä tahansa, niin vähemmän näistä ovat huudelleet. Tästä on kuitenkin jo muutaman vuoden kokemus…

  15. Eiköhän seinäjokelaisetkin tule nätisti kättelemään tiistain pelin jälkeen. Näin haluan uskoa.

  16. Onnittelut Nokialle selvästä voitosta. SPV ei saanut peliään missään vaiheessa kunnolla liikkeelle. TÄÄLLÄ nimimerkille voi sanoa sen, että kannata turhaan provosoitua noista kirjoitteluista – keskenkasvuiset poikaset siellä uhoaa keskikaljoissa.

  17. Kiitos TPS:lle jännistä peleistä sekä hyvästä ja reilusta vastuksesta!

  18. Niin no joo. Takavuosien SPV-Happee sarjassa Riitesuo löi erätauolla Kivirantaa mailalla jalkaan. Joten Jyväskylä on nyt ihan viimeinen suunta tulla tänne viisastelemaan millään herrasmiesmäisellä pelikulttuurilla. Sitä lapsellisempaa tekoa saa ihan tosissaan jo hakea pudotuspelisarjoista.

  19. Meneekö välieräparit näin:
    1) Parin SPV-Indians jatkaessa Classic – SPV ja Happee – Indians
    2) Parin SPV-EräViikingit jatkaessa Classic – SPV ja EräViikingit – Happee
    3) Parin KrP-Indians jatkaessa Classic – Indians ja KrP – Happee
    4) Parin KrP-EräViikingit jatkaessa Classic – Happee ja KrP – EräViikingit

  20. Taitaa mennä. Miksiköhän välierissä ei ole silleen, että parhaiten runkosarjassa sijoittunut jatkoonmenijä valitsee esim. huonoimman tai toiseksi huonoimman jatkoonmenijän?

  21. Voi viisastella ja pitääkin. Sillä mitä joku Riitesuo on yksilönä tehnyt toiselle ei ole mitään tekemistä pelikulttuurin kanssa, joka Jkl:ssä juontaa juurensa jo -90 luvulle. Minultakin iso käsi Tepsille hyvästä sarjasta!

  22. Juu, ei se Happeessa ainakaan estänyt markkinointipäällikön tehtäviä. Suattaapi olla, että Happeessa osataan käsitellä voitot paremmin kuin tappiot. Tappioiden käsittelyä pääsette harjoittelemaan Classic-sarjassa.

  23. Täällä riittää huutelijoita, mutta kannustavia ja ääntään käyttäviä faneja löytyy katsomosta niin Nokialta kuin Seinäjoelta vain muutamia. Älkää täällä aukoko päätä, vaan menkää sinne katsomoon ja pistäkää mökä pystyyn. Hävettää urheiluihmisenä koko lajin puolesta!

  24. Jos joku miettii mihin peliveljet ovat hävinneet niin koko konkkaronkka löytyy tällä kertaa morics kruminsin rintataskusta! #kävellenvälieriin

  25. Tuskin tosiaan pelaajat täällä kommenttia laittaa, tänään SPV ei pysynyt perässä eikä rinnalla kun ekan erän alkupuolella. Tänään Krp oli parempi ja halus voiton. Ykkösketju varsinkin ihan myrkkyä Spevelle.

  26. Maalikooste spv-krp löytyy jo ja on katsomisen arvoinen loistavan selostusanalyysin kera. Siitä löytyy muutakin kuin vain maalit. Huikea kombinaatio kauden komeimpaan maalin. Allekirjoitan.

  27. Minua ei hävetä yhtään. Itsetunto kun rakentuu vankkoihin perusarvoihin ei tarvitse tuntea häpeää anonyymi-palstan kirjoittelusta. Muutenhan sitä joutuisi kantamaan häpeän tunnetta kehdosta hautaan. Mikä ei sinänsä välttämättä ole vieras tilanne perussuomalaiselle, jotka ajettelevat herkästi, että mitähän ne muut minusta ajattelevat.

  28. Vuosi 2018 ja ihmiset ihan oikeasti vetävät herneet nenukkiin keskustelupalstojen leikkimielisestä loanheitosta?

  29. Totuus nyt on vain se,että spv alkaa olla tuolla kokoonpanolla pelit pelannu.Koposen olis pitäny jo useamman vuoden antaa nuorille uusille vastuuuta pikkuhiljaa lisää!!!!Tuosta ku nyt alkaa vanhakaarti lopettamaan,niin sitte ollaan hetki ihmeissään……tai ollaan jo!!!Sääli niitä nuoria joille luvattiin paljo,mutta annettiin vähä!!!Toivoisi,että lakeudella pelattais tulevaisuudes hyvää säbää…..toivottavasti 98-02 ikäluokille alkais löytyä luottoa!!!!Koposen kannattais nyt ottaa vähä piuhoja käsistä pois ja antaa kenties valmennus vastuu täysin ulkopuoliselle käskijälle….ei menis liian sisäänpäin kääntyneeksi!!!Kaikkea hyvää spv ja onnittelut krp!!!

  30. Mikä ihmeen finninen kersalauma krp:läisiä oli huutelemassa tänään? Teiniangstista sai osakseen naiset ja lapsetkin. Nyt se on todettu. Rottamaisimmat pelaajat tulevat Espoosta ja rottamaisimmat kannattajat Nokialta.

  31. Näätämäisimmät peliveli hyvä. Näätämäisimmät. Teidän ihon alle on niin helppo mennä.

  32. Nokian kannattajilla ei ole kyllä mitään väärää tulla tänne haukkumaan seinäjokilaisia. Kaikki kannattajat oli humalassa ja hyytelivat aivan asiattomia juttuja. Esimerkiksi yksi huuto oli ”Me ollaan aina VI*** jurrissa. Mielestäni ei ollut hirveän järkevä huuto ottaen huomioon sen että osa katsojista oli todella nuoria. Miettikää ensin ennen kuin huudatti. Thanks, peace and I’m out.

  33. Hienoa, että vihdoin on tullut kunnon kannattajaryhmiä salibandyyn ja toivon mukaan mennään vähän vielä ultras-osastollekin jatkossa. Varsinkin tuomareille voisi antaa kunnolla painetta läpi pelin ja muutenkin salibandy hyvä laji koska kaikki huudot kuuluu selkeästi kentälle ja penkille, jolloin fanit pystyvät horjuttamaan vastustajia oikeasti

  34. Kerrohan #22 että millä tavalla krp kannattajien ”huonosta” käytöksestä osansa sai naiset ja lapset?

  35. Kyllä krp:n fanit, joita oli vain kahdeksan, pitivät hyomattavasti parempaa meteliä ja loivat fiilistä halliin kun taas toisaalla n.600(?) seinäjokelaista istuu hiljaa penkissään eikä rupea edes taputtamaan vaikka kuuluttaja niin pyytää.. hävetkää

  36. oli tänään erittäin ponneton, haluton ja kaikkea muuta mitä sen pitäisi olla näissä karkeloissa. Sanoisin jopa niin, että joukkue oli pelokas ja se ihmetyttää…Toivotaan, että jollain tavalla punanen joukkue saa hengen päälle tiistain peliin, koska ilman sitä alkaa kesäloma.

  37. Niin apinoidaan joo ultrameno fudiksesta, siellä se onkin just parasta ja toisia kannattajia kunnioittavaa. Ja soihdut sisätiloihin, palotarkastaja ja niiden niuhotus pahinta byrokratiaa ja skeidaa! Näin se säbä nousee

  38. Täytyy sanoa, että kun pelejä seuraa, niin asiantuntijatkin hehkuttaa miten hienoa on saada eloa myös säbäkatsomoihin. KrP:n kannattajat ovat olleet hienolla asenteella kannustamassa ja luomassa lajiin fanikulttuuria, jota näin tuore laji todella tarvitsee. Kyllä se tunnelma on välittynyt ihan kotikatsomoihin. Suomalainen kateus siitä ettei itse kehtaa/viitsi fanittaa noin avoimesti, varmasti harmittaa. Turhaa kirjoittelua tuollainen. Hienoa KrP:n fanilauma, pitäkää elämää katsomossa myös jatkossa! Pientä kilpailuhenkeä ja huumoria pitää ollakin.

  39. Voi ei! Joku nokialainen oli kännissä ja kiroili katsomossa!

    Soittakaa äkkiä joku Iltalehteen!

    Jos ei kestä faniryhmien välistä suunsoittoa, niin joukkueurheilun seuraaminen ei välttämättä ole niitä parhaimpia ideoita. Raamattupiiri saattaisi olla parempi valinta.

  40. O.Laineelle iso kumarrus lehdistötilaisuudessa pidetystä puheesta. Rehtiä ja avointa kommentointia. Toivottavasti tavoitteet toteutuvat. Pelaajaringissä oli mukana sellaisia pelaajia, joiden paikka ei ole liigan kärkisijoituksia tavoittelevassa joukkueessa. Esimerkiksi joukkueen ulkomaalaispelaaja oli tyystin väärällä sarjatasolla.

    Ottelusarjassa Tepsi kompastui ennakkoon vahvana pidetyn puolustuksensa sekä maalivahtipelinsä heikkouteen. Luukkosen torjuntaprosentti ottelusarjassa oli vain 70% ja päästi muutamia helppoja maaleja. Viimeisessäkään ottelussa ei ollut parhammillaan. Heikkoutena on liikkuminen maalilla, etenkin poikkareissa. Kahdessa viimeisessä pelissä Happee teki 9 ja 7 maalia Tepsin verkkoon.

    Parempi joukkue meni jatkoon, voitot 4-1 ei jätä sijaa jossittelulle.

  41. Lisäksi tässä oli ihan selvä esimerkki siitä, että toinen joukkue osaa voittaa. Jos häviät kolmesti maalilla, niin ei mene ihan huonon tuurinkaan piikkiin enää.

  42. Pitäsköhän tonne spv:n riveihin hommata oikea maalivahti? Kivimäkeä kun katsoo niin tekee aivan pahaa kuinka hän istuu perseensä päällä ja on järkyttävän hidas. En ymmärrä kuinka tuollaisella tyylillä voi edes pelata. Pienikin poikkari niin kaveri heittää makuulle vaikka voisi ihan hyvin käyttää jalkojaan sivuttais siirtymiseen. En sitte tiedä eikö jaloissa riitä potkua vai muuten vaan on hidas. Enkä oikein koskaan ole nähnyt mitään ”game saveriä” joita muut liigatason maalivahdit esittävät.

  43. Olli Laineelle iso käsi ja hatun nosto rehellisistä sanoista ottelun lehdistö tilaisuudessa. Pitänyt herra Lainetta aiemmin hivenen ylimielisenä m******a, mutta pakko nyt hieman korjata omaa käsitystä tämän lehdistötilaisuuden perusteella. Viisaita sanoja ja herrasta näki arvostuksen kilpaveljiään kohtaan.

    Itse ottelusarjasta:
    Kokemus ja voittamisen kulttuuri käveli tylysti Turkulaislauman ylitse ja lopulta sarjasta ei jäänyt paljoa seliteltävää. Ei toistuvia ”maalin” pelejä voiteta enää sattumalla, vaan rutiinilla, kokemuksella ja nimenomaan ”voittamisen kulttuurilla”.
    Astui välierissä Happeelle vastaan sitten kuka tahansa, niin varmasti finaaleihin ei pääse helpolla – Ei edes Classic. Ja vaikka se Classic melko suuri ennakkosuosikki on ketä vastaan tahansa, niin jatkoon menoon tarvitaan silti 4 voittoa ja sarjan alussa tilanne on 0-0 ja suurempiakin ihmeitä maailmassa nähty kuin se, että Classic kaatuisi – Tämä on urheilun suola, onneksi ainakin joskus henkikin voittaa materian 🙂
    Kaikille jatkoon meneville tsemppiä tuleviin koitoksiin

  44. Kyllä aika vaikealta näyttää että meidän pojat vielä tuolta nousisi. Tänään ensimmäisen erän jälkeen aika heikkoa peliä, varsinkin krpn ykköskenttää vastaan. Hiukan harmittaa ettei Hankkio oli käytettävissä. Ja mitä eiliseen katsomokulttuuriin tulee. Toki nokialaisilla oli yksi chäntti mikä oli asiattomuuden rajoilla. Mutta olin juuri nokialaisten fanien yläpuolella, niin eipä pojat lapsille huutaneet vaan keski-ikäisille miehille jotka yläpuolella heille lokaa heittivät heidän suuntaan. Hienon tunnelman saivat kyllä aikaan ja tuntui että meidän fanitkin vähän jähmettyivät, koska ei ihan niin paljon taputuksia ja hurraahuutoja saatu omien onnistumisista?

  45. Niin pakko mainita, että on hienoa kun kristillisten palloilijoiden fanit huutelee raamattupiireistä

  46. Kyllä ovat niin maagisia herrat päällystakki ja tärkeiden pelien mies. Viimeinen sammuttaa valot. T: Henri

  47. Hienoa kuulla rehellistä kommentointia paikanpäältä olleilta! Arvostan.

  48. Siis minkä fanit? Liigassa ei pelaa yhtäkään joukkuetta, jonka nimi olisi kristilliset palloilijat. Tee taustatyö paremmin ennen kuin tulet huutelemaan pitkillä nimillä tai tyydy lyhenteeseen, niin olisi edes joku fakta kohdallaan jutuissasi. Jos lisäät KrP:n y:n ja ä:n, niin tunnistatko itsesi?

  49. Mitäs nyt Koponen? Taaskaan ei usko riittänyt voittoon. Punapaidat tarvitsevat jo ihmeteon päästäkseen jatkoon. Pitäisikö rukoilla yhdessä?

    Krp:n fanilaumalle peukkua. Juuri tätä ohut sählykulttuurimme tarvitsee.

  50. KrP:n fanit ovat jatkossakin tervetulleita Seinäjoelle! Myös kuuluttaja kehotti kannustamaan omaa joukkuetta, toiset tekivät niin. Tuo kannattamisen kulttuuri ei ole vielä rantautunut Seinäjoelle mutta ehkä se hieman herättää, kun asialleen omistautuneita tulee huutamaan kotiyleisön kumoon. Tottakai olen myös sitä mieltä että pienet lapset pitää ottaa huomioon mutta pääosin oli hyvä meninki pojilla. Tämän palstan kommenteista ei kannata välittää, jokaisesta kaupungista löytyy niitä jotka ei ymmärrä pientä provoa ja menee kuppi nurin kun ei olla tottuneita kunnon fanituskulttuuriin. Näitä on kuitenkin murto-osa yleisöstä. Samoin kun näitä tosi-faneja, jotka täällä varmaan enimmikseen kirjoittaa. Toisen puolivälierän jälkeen ajattelin että SPV:llä on sarjassa mahdollisuus, mikäli KrP:n avainpelaajat menettää malttinsa. Nyt alkaa näyttää SPV:n kannalta heikolta, sen verran ylivoimainen on ”näätälauma” että ansaitsee jatkoonpääsyn tästä. Tsemit kentälle ja katsomoon.

  51. Mikäli tieto pitää paikkansa, mailan tuppi/varsi meni läpi Tuomalan maskista! Jos näin, niin onhan vaarallista! Verkkoa ei voi kuitenkaan tihentää näkyvyyden säilymistä ajatellen.

  52. Sääli, että osa SPV:n kannattajistakin näyttää jo luovuttaneen tältä keväältä. Joukkue ei sitä varmasti tee vaan taistelee loppuun asti. Vaikka tilanne ei ole helppo, on kuitenkin syystä muistaa että on SPV nyt joskus ennenkin voittanut 3 peliä putkeen, varsinkin tämän tason joukkueita vastaan. Ei Krp nyt mikään voittamaton ole. SPV:n fanien kannattaa kuitenkin olla ylpeitä joukkueen taistelusta kaiken kauden aikana koetun jälkeen. Vastaavanlaisella loukkaantumishistorialla Nokialaiset pelaisivat nyt Play-out pelejä Kooveen kanssa.

  53. KooVee ei enää pelaa Play-out pelejä. On jo kuivilla. Seinäjoelle uutiset saapuvat viiveellä?

  54. Koovee pelasi Play-out pelejä. Otin esimerkiksi Pirkanmaalaisen joukkueen, koska sen saattaa Nokialaisetkin tunnistaa ihan nimen perusteella.

  55. Ja kristityt palloilijat sanoo että speven ihon alle on helppo päästä. Ottaahan se varmaan koville, kun itse huutelette raamattupiireistä, ilman että mietitte itse kenen joukoissa seisotte!

  56. Ero tulee ehkä siitä, ehkä Nokialla mietitään, että ovat pystyneet voittamaan SPV:n tasoisen joukkueen tällä kaudella 5/6:sta ja pudotuspeleissä vieneet viimeiset kaksi peliä maalierolla 21-8. Ja Seinäjoella mietitään vastaavasti miten ovat voineet hävitä KrP:n tasoille joukkueella. Ehkä molemmissa leireissä on analysoitu viime vuoden videoita ja tämän vuoden sarjataulukkokin on ohitettu vääränä. Mitä playoutteihin tulee, niin kyllä KrP nykyesityksillä sielläkin pärjäisi, SPV:stä en ole täysin varma.

  57. Raamattupiireistä huudellaan juurikin sen takia, että ne menevät noin helposti ihon alle. Niistä huutelemisen loogisuudella nyt ei ole mitään merkitystä.

    Jaksuhalit sinne traktorin koppiin 🙂

  58. SPV:n ihon alle menemisestä en tiedä mitään, mutta parin seinäjokisen anonyymikirjoittajan ihon alle ei ole vaikeata päästä. Näiden lukeminen on kuin lukisi avointa kirjaa missä toistuu aina sama teema.

  59. Mutta enpä ole seinäjoelta, enkä kuulu raamattupiireihin. Lähinnä huvittaa padan soimaaminen kattilaa.

  60. Ehkä sipilöiden ja kumppaneiden ”myöntämä” kiky-sopimus auttaisi asiaa.Treenaatte 10 min.lisää samaan hintaan 🙂

  61. ”Nokian Kristityt Palloilijat on nokialainen salibandyseura. Seuran miesten edustus pelaa kaudella 2016-2017 Suomen korkeimmalla sarjatasolla salibandyliigassa.”

  62. ….ja samoin omat nettisivut… ”Nokian Kristityt Palloilijat II sai taivaanlahjan” 22.3.2018

  63. Miten niin väärässä? Kyllähän kyseinen joukkue pelaa korkeimmalla sarjatasolla.

  64. ”Siis minkä fanit? Liigassa ei pelaa yhtäkään joukkuetta, jonka nimi olisi kristilliset palloilijat. Tee taustatyö paremmin ennen kuin tulet huutelemaan pitkillä nimillä tai tyydy lyhenteeseen, niin olisi edes joku fakta kohdallaan jutuissasi. Jos lisäät KrP:n y:n ja ä:n, niin tunnistatko itsesi?” – vaikka on kuinka hienoa että seuralla on faneja niin ehkä hieman miettisin sopiiko imagoon…..

  65. Nyt ongelma onkin siinä ettei taustatyö auta, jos ei osaa lukea riittävän hyvin.

    Nokian kristilliset palloilijat ei löydy, mutta Nokia Kristityt Palloilijat kyllä löytyy. Huomaa ero kirjoitusasussa. En minäkään kutsu SPV:tä Seinäjoen peiliveljiksi tai tasavallan presidenttiä herra Viinistöksi.

  66. ”Nokian kristilliset palloilijat ei löydy, mutta Nokia Kristityt Palloilijat kyllä löytyy. Huomaa ero kirjoitusasussa. En minäkään kutsu SPV:tä Seinäjoen peiliveljiksi tai tasavallan presidenttiä herra Viinistöksi.” – seuran sivuilla kyllä lukee Nokian Kristityt Palloilijat – ei Nokia Kristityt Palloilijat – ….taustatyö ei auta, jos….. 🙂

  67. Laitoin sen pieneksi tiisereksi. Hauska kun huomasit. Yksi piste siitä.

  68. Nyt on kyllä molempien joukkueiden muutamalla fanilla virtuaalivehkeet taas kasvanu 10 senttiä pidemmäks. Sulkekaa tää jo. Hyvät ihmiset. Huutakaa siellä pelissä toisillenne. Jos käytte peleissä.