Liigat

Happee eteni välieriin trillerivoiton myötä – KrP ryöpytti SPV:tä Seinäjoella

25.03.
2018
69 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Anssi Koskinen

Happeen ja TPS:n välinen Salibandyliigan viides puolivälieräottelu pelattiin sunnuntaina Jyväskylän Monitoimitalolla. Happee voitti kamppailun maalein 7-6 ja eteni välieriin voitoin 4-1.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi Jonne Junkkarinen, joka vei Happeen johtoon ajassa 5.37 Panu Kotilaisen syötöstä. Happeen toinen osuma syntyi hiukan onnekkaastikin, kun pallo kimposi Petri Kaukolle tyhjään maaliin ja konkari ei paikasta epäonnistunut.

Ennen ensimmäisen kympin täyttymistä nähtiin ikävä tilanne, jossa Happee-vahti Miro Tuomala loukkasi päätään sen verran, että joutui poistumaan kaukalosta. Happee iski erässä vielä kolmannen osuman, kun Kauko maalasi ottelun toisen maalinsa ylivoimalla.

Happee oli ensimmäisessä erässä vahvempi osapuoli. TPS ei saanut puolustuspeliään sille mallille, kuin onnistuneemmissa kamppailuissa ja Happee oli vahva molemmissa päädyissä.

Panu Kotilainen otti hölmön jäähyn väärästä etäisyydestä ajassa 24.26, ja minuuttia myöhemmin Joonas Koskinen iski ylivoimalla turkulaisten avausmaalin. TPS oli muuttanut kokoonpanoaan toisessa erässä ja se näkyi parempina otteina. Happee iski kuitenkin seuraavan maalin ajassa 28.17, kun Junkkarinen nappasi pallon TPS-hyökkäykseltä ja lähetti Juuso Heikkisen läpiajoon TPS:n kenttätasapainon ollessa huono.

Vain 23 sekuntia myöhemmin vierasjoukkue esitti hienon sommitelman ja kovavireinen Ville Laine pelasi pallon lopulta Happee-maalin eteen, josta Toni Salminen viimeisteli näyttävästi. Ottelun puolivälin jälkeen Koskisen toinen osuma toi vieraat maalin päähän.

Toinen erä oli TPS:n heiniä. Joukkue hyökkäsi selkeästi paremmin ja onnistui hiipimään maalin päähän. Avoimempi peli loi Happeelle myös vastaiskupaikkoja, mutta pääosin erä oli TPS:n käsikirjoituksen mukainen.

Kolmoserän ensimmäisestä maalista vastasi TPS. Olli Kinnusen tarkka ja luja laukaus upposi Markus Laakson selän taakse, joten peli oli 4-4 ajassa 44.02. Viimeisen kympin ensimmäisellä minuutilla Happee sai myllyn TPS-päätyyn ja Panu Kotilainen iski kotijoukkueen johtoon. Vain 24 sekuntia myöhemmin Jami Manninen karkasi läpiajoon ja iski Happeen 6-4-johtoon ajassa 51.11.

Vahvaa ottelua pelannut Heikkinen naulasi kotijoukkueen seitsemännen maalin ennen viimeisen vitosen alkua. Ajassa 58.30 Ville Laine iski 7-5-kavennusmaalin ilman maalivahtia. Olli Laine naulasi TPS:n 7-6-kavennuksen hirmulämärillä ajassa 59.13 ja Happee käytti aikalisänsä tilanteessa.

Happee onnistui kolmoserässä kreivin aikaan, mutta TPS taisteli ansiokkaasti loppuun saakka. Happeen hahmo oli 2+2 naulannut Heikkinen, joka vastasi myös voittomaalista. Panu Kotilainen iski pisteet 1+2, Kauko maalasi kahdesti ja Junkkarinen iski tehot. TPS:n Ville Laine iski pisteet 1+2 ja Joonas Koskinen tehot 1+2.

Happee on pelannut välierissä joka vuosi keväästä 2012 lähtien. Se on pudottanut TPS:n nyt kolmena keväänä putkeen puolivälierävaiheessa. Happeen lisäksi välierissä nähdään varmuudella myös Classic joka upotti Oilersin suoraan neljässä pelissä.

SPV ja Nokian KrP mittasivat sunnuntaina toisiaan neljännen kerran miesten Salibandyliigan puolivälierissä Seinäjoella. KrP voitti ottelun maalein 11-3

Ottelun avausmaalin iski vieraiden Emil Eklund, kun kamppailua oli takana kaksi minuuttia. Joni-Arttu Sieppi toi SPV:n tasoihin ja Mikko Kohosen ylivoimamaali ajassa 11.47 vei SPV:n 2-1-johtoon. Kaksi minuuttia ennen erätaukoa Jere Oksanen iski KrP:n tasoihin.

Toisessa erässä maaleja nähtiin vain kotijoukkueen päädyssä. Latvialaispuolustaja Morics Krumins maalasi kaksikymppisellä kahdesti ja kolmanteen erään mentiin nokialaisten 4-2-johdossa.

Heti kolmannen erän alkuun KrP:n ykkönen myllytti joukkueen viidennen osuman, ja viimeistelijänä toimi tällä kertaa sentteri Joni Henttonen. Erä ei ollut ehtinyt vanhentua kahta minuuttia, kun Krumins täydensi hattutemppunsa ja peli oli 6-2.

Ilkka Mäkipään 7-2-maali sai SPV-luotsi Tommy Koposen käyttämään aikalisän ja Hannes Hannula vaihdettiin maalin suulle. Vaihto jäi kosmeettiseksi, sillä KrP iski vielä neljästi Oksasen (2), Valtteri Viitakosken ja Mikko Laakson toimesta. SPV:n maalin viimeisteli Henri Myllymäki.

KrP:n ykkösvitja oli jälleen pitelemätön. Oksanen tehtaili pisteet 3+1, Henri Johansson syötti neljä maalia ja Krumins naulasi hattutempun.

KrP johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja sarja on katkolla tiistaina Raholassa.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
SPV-Nokian KrP 3-11 Ottelutilastot Nokian KrP johtaa sarjaa voitoin 3-1. Juha Käenmäen ottelukuvat
Happee-TPS 7-6 Ottelutilastot Happee välieriin voitoin 4-1.

Lue myös:
Kolme naisten puolivälieräsarjaa katkolla keskiviikkona – Koovee tasasi puntit Ervin kanssa
Koovee varmisti liigapaikan selkeällä voitolla – Koljonen naulasi kuusi tehopistettä
Karhut nousi ahdingosta voittoon Divarin toisessa finaalissa – Halminen ratkaisi viimeisellä kympillä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Mites taktiikka?
25/03/2018
Oliko Henkka tehostetussa erikoisvartioinnissa, kun oikealta laidalta iskettiin jo 6 maalia. Laiturin ja pakin toimesta?
Etsin kunnes löydän
25/03/2018
Paljonko Kosken pisteet tänään? Yrittänyt etsiä niitä, mutten ole löytänyt missään. Eikös se samaa ikäluokkaa ole kuin Johansson eli ei kait se vielä niin vanha oo, että jäisi pisteittä näissä peleissä?
jorma
25/03/2018
Ei osannu näköjää Jönssi tehä taaskaan pudotuspelissä pisteitä, onneks Sika-Harrit ja kumppanit lähtee teurastamon kautta kesälomille viritteleen asuntovaunuja seuraavia suviseuroja varten.
No mutta!
25/03/2018
Oli tiukassa erikoisvartioinnissa #72 kun pääsi vapaasti syöttämään neljä (4) maalia. Sienäjokiset teki koko joukkueella vähemmän maaleja. Ja myös, missäs nyt ne Lakeuden Jussit huutelemassa isojen miesten peleistä? Aika tylyt lukemat.
Täällä
25/03/2018
Aikamiehet keskustelee jälleen tosi viksusti.Kyllä hävettää,kun lukee näitä.Onko Suomalainen mies todella näin tyhmä?
Oli miten oli
25/03/2018
Onko Jorma teillä jotain nokittelua siellä teijän kristillisissä palloilija piireissä?
Tilastomies
25/03/2018
On. Siksi suomalainen kirjoitetaan pienellä kirjaimella ja pilkkujen ja pisteiden jälkeen tulee välilyönti. Ulkomaalaiset sen tietää.
JANIINPÄ
25/03/2018
Kannattaa Kooärpeen pitää päänsä kiinni, hyvät urheilijat osaavat voittaa tyylikkäästi.
Peli oli täysin hallussa, Speve ihmeen ponneton.
Eipä siinä muuta.
Noh
25/03/2018
Täällähän on vain annettu vastauksia huolenaiheisiin, jotka ovat askarruttaneet seinäjokisia sarjan aikana. Ja jos se nyt tuntuu tyhmältä, niin syy löytyy sitten peiliin katsomalla. Ja toisekseen jos viksusti kirjoitetaan fiksusti se aloitetaan f:llä.
Jaakko
25/03/2018
Vaikea nähdä että Speve keksis lääkkeet jatkoon menemiseksi. Selkeästi taas huonompi joukkue kentällä.
Hhh
25/03/2018
Hyvät ja tyylikkäät urheilijat voisivat esimerkiksi kärsiä saamansa pelikiellot tyylikkäästi valittamatta niistä. Kannattaa pitää oma pesä puhtaana ennen kuin huutelee naapuri pöytiin.
ÄÖ
25/03/2018
Tilastomies taitaa asua edelleen äidin kanssa jahaluaa täällä päteä ja esittää tyhmää!!
No mutta!
25/03/2018
Urheilijoiden tyylikkyys on erikseen, ei taida tällä palstalla ainakaan näin nopeasti pelin jälkeen urheilijat huudella, fanit huutelee ja karavaani kulkee. Taitaa pohjalaisia harmittaa kun ei ole tämänpäiväisen esityksen jälkeen varaa enää huudella, niin mennään sitten vaikka sillä linjalla että oma kehu on turhaa. Ei tuntunut olevan edellisen Seinäjoki-pelin jälkeen, oli rinta rottingilla...
Hmm
25/03/2018
En edusta Krp:n tai Speven kannattajia ja kyllä silmiin pistää pelikulttuurin ohuus kun näitä lapsellisuuksia tällä näkee. Jyväskylässä homma ratkaistiin, Happee parempi, kättelyt ja selkään taputtelut, menestystä jatkoon. Ollaan turkulaisista mitä mieltä tahansa, niin vähemmän näistä ovat huudelleet. Tästä on kuitenkin jo muutaman vuoden kokemus...
Eiköhän
25/03/2018
Eiköhän seinäjokelaisetkin tule nätisti kättelemään tiistain pelin jälkeen. Näin haluan uskoa.
Tilastomies
25/03/2018
ÄO, en asu. En edes tunne sun äitiä.
Peku
25/03/2018
Onnittelut Nokialle selvästä voitosta. SPV ei saanut peliään missään vaiheessa kunnolla liikkeelle. TÄÄLLÄ nimimerkille voi sanoa sen, että kannata turhaan provosoitua noista kirjoitteluista - keskenkasvuiset poikaset siellä uhoaa keskikaljoissa.
VÄLIERIIN
25/03/2018
Kiitos TPS:lle jännistä peleistä sekä hyvästä ja reilusta vastuksesta!
Hmmmm
25/03/2018
Niin no joo. Takavuosien SPV-Happee sarjassa Riitesuo löi erätauolla Kivirantaa mailalla jalkaan. Joten Jyväskylä on nyt ihan viimeinen suunta tulla tänne viisastelemaan millään herrasmiesmäisellä pelikulttuurilla. Sitä lapsellisempaa tekoa saa ihan tosissaan jo hakea pudotuspelisarjoista.
Arto Kilponen
25/03/2018
Meneekö välieräparit näin:
1) Parin SPV-Indians jatkaessa Classic - SPV ja Happee - Indians
2) Parin SPV-EräViikingit jatkaessa Classic - SPV ja EräViikingit - Happee
3) Parin KrP-Indians jatkaessa Classic - Indians ja KrP - Happee
4) Parin KrP-EräViikingit jatkaessa Classic - Happee ja KrP - EräViikingit
Tuomas
25/03/2018
Taitaa mennä. Miksiköhän välierissä ei ole silleen, että parhaiten runkosarjassa sijoittunut jatkoonmenijä valitsee esim. huonoimman tai toiseksi huonoimman jatkoonmenijän?
Kyllä
25/03/2018
Voi viisastella ja pitääkin. Sillä mitä joku Riitesuo on yksilönä tehnyt toiselle ei ole mitään tekemistä pelikulttuurin kanssa, joka Jkl:ssä juontaa juurensa jo -90 luvulle. Minultakin iso käsi Tepsille hyvästä sarjasta!
Niinpä niin
25/03/2018
Juu, ei se Happeessa ainakaan estänyt markkinointipäällikön tehtäviä. Suattaapi olla, että Happeessa osataan käsitellä voitot paremmin kuin tappiot. Tappioiden käsittelyä pääsette harjoittelemaan Classic-sarjassa.
Tifo
25/03/2018
Täällä riittää huutelijoita, mutta kannustavia ja ääntään käyttäviä faneja löytyy katsomosta niin Nokialta kuin Seinäjoelta vain muutamia. Älkää täällä aukoko päätä, vaan menkää sinne katsomoon ja pistäkää mökä pystyyn. Hävettää urheiluihmisenä koko lajin puolesta!
Hukassa?
25/03/2018
Jos joku miettii mihin peliveljet ovat hävinneet niin koko konkkaronkka löytyy tällä kertaa morics kruminsin rintataskusta! #kävellenvälieriin
Sivukatsomo
25/03/2018
Tuskin tosiaan pelaajat täällä kommenttia laittaa, tänään SPV ei pysynyt perässä eikä rinnalla kun ekan erän alkupuolella. Tänään Krp oli parempi ja halus voiton. Ykkösketju varsinkin ihan myrkkyä Spevelle.
Maalikooste
25/03/2018
Maalikooste spv-krp löytyy jo ja on katsomisen arvoinen loistavan selostusanalyysin kera. Siitä löytyy muutakin kuin vain maalit. Huikea kombinaatio kauden komeimpaan maalin. Allekirjoitan.
Totuus.
25/03/2018
Minua ei hävetä yhtään. Itsetunto kun rakentuu vankkoihin perusarvoihin ei tarvitse tuntea häpeää anonyymi-palstan kirjoittelusta. Muutenhan sitä joutuisi kantamaan häpeän tunnetta kehdosta hautaan. Mikä ei sinänsä välttämättä ole vieras tilanne perussuomalaiselle, jotka ajettelevat herkästi, että mitähän ne muut minusta ajattelevat.
asperger
25/03/2018
Vuosi 2018 ja ihmiset ihan oikeasti vetävät herneet nenukkiin keskustelupalstojen leikkimielisestä loanheitosta?
Seinäjoki
25/03/2018
Totuus nyt on vain se,että spv alkaa olla tuolla kokoonpanolla pelit pelannu.Koposen olis pitäny jo useamman vuoden antaa nuorille uusille vastuuuta pikkuhiljaa lisää!!!!Tuosta ku nyt alkaa vanhakaarti lopettamaan,niin sitte ollaan hetki ihmeissään......tai ollaan jo!!!Sääli niitä nuoria joille luvattiin paljo,mutta annettiin vähä!!!Toivoisi,että lakeudella pelattais tulevaisuudes hyvää säbää.....toivottavasti 98-02 ikäluokille alkais löytyä luottoa!!!!Koposen kannattais nyt ottaa vähä piuhoja käsistä pois ja antaa kenties valmennus vastuu täysin ulkopuoliselle käskijälle....ei menis liian sisäänpäin kääntyneeksi!!!Kaikkea hyvää spv ja onnittelut krp!!!
#22
25/03/2018
Mikä ihmeen finninen kersalauma krp:läisiä oli huutelemassa tänään? Teiniangstista sai osakseen naiset ja lapsetkin. Nyt se on todettu. Rottamaisimmat pelaajat tulevat Espoosta ja rottamaisimmat kannattajat Nokialta.
Näätä on eri eläin kuin rotta
25/03/2018
Näätämäisimmät peliveli hyvä. Näätämäisimmät. Teidän ihon alle on niin helppo mennä.
Ärsyttää
25/03/2018
Nokian kannattajilla ei ole kyllä mitään väärää tulla tänne haukkumaan seinäjokilaisia. Kaikki kannattajat oli humalassa ja hyytelivat aivan asiattomia juttuja. Esimerkiksi yksi huuto oli "Me ollaan aina VI*** jurrissa. Mielestäni ei ollut hirveän järkevä huuto ottaen huomioon sen että osa katsojista oli todella nuoria. Miettikää ensin ennen kuin huudatti. Thanks, peace and I'm out.
Hienoa
25/03/2018
Hienoa, että vihdoin on tullut kunnon kannattajaryhmiä salibandyyn ja toivon mukaan mennään vähän vielä ultras-osastollekin jatkossa. Varsinkin tuomareille voisi antaa kunnolla painetta läpi pelin ja muutenkin salibandy hyvä laji koska kaikki huudot kuuluu selkeästi kentälle ja penkille, jolloin fanit pystyvät horjuttamaan vastustajia oikeasti
#22selle
25/03/2018
Kerrohan #22 että millä tavalla krp kannattajien "huonosta" käytöksestä osansa sai naiset ja lapset?
Läpsyttimet
25/03/2018
Kyllä krp:n fanit, joita oli vain kahdeksan, pitivät hyomattavasti parempaa meteliä ja loivat fiilistä halliin kun taas toisaalla n.600(?) seinäjokelaista istuu hiljaa penkissään eikä rupea edes taputtamaan vaikka kuuluttaja niin pyytää.. hävetkää
Punanen
25/03/2018
oli tänään erittäin ponneton, haluton ja kaikkea muuta mitä sen pitäisi olla näissä karkeloissa. Sanoisin jopa niin, että joukkue oli pelokas ja se ihmetyttää...Toivotaan, että jollain tavalla punanen joukkue saa hengen päälle tiistain peliin, koska ilman sitä alkaa kesäloma.
Oli miten oli
26/03/2018
Niin apinoidaan joo ultrameno fudiksesta, siellä se onkin just parasta ja toisia kannattajia kunnioittavaa. Ja soihdut sisätiloihin, palotarkastaja ja niiden niuhotus pahinta byrokratiaa ja skeidaa! Näin se säbä nousee
HILJAAKO HYVÄ TULEE
26/03/2018
Täytyy sanoa, että kun pelejä seuraa, niin asiantuntijatkin hehkuttaa miten hienoa on saada eloa myös säbäkatsomoihin. KrP:n kannattajat ovat olleet hienolla asenteella kannustamassa ja luomassa lajiin fanikulttuuria, jota näin tuore laji todella tarvitsee. Kyllä se tunnelma on välittynyt ihan kotikatsomoihin. Suomalainen kateus siitä ettei itse kehtaa/viitsi fanittaa noin avoimesti, varmasti harmittaa. Turhaa kirjoittelua tuollainen. Hienoa KrP:n fanilauma, pitäkää elämää katsomossa myös jatkossa! Pientä kilpailuhenkeä ja huumoria pitää ollakin.
Huutista
26/03/2018
Voi ei! Joku nokialainen oli kännissä ja kiroili katsomossa!

Soittakaa äkkiä joku Iltalehteen!

Jos ei kestä faniryhmien välistä suunsoittoa, niin joukkueurheilun seuraaminen ei välttämättä ole niitä parhaimpia ideoita. Raamattupiiri saattaisi olla parempi valinta.
Puropelto
26/03/2018
O.Laineelle iso kumarrus lehdistötilaisuudessa pidetystä puheesta. Rehtiä ja avointa kommentointia. Toivottavasti tavoitteet toteutuvat. Pelaajaringissä oli mukana sellaisia pelaajia, joiden paikka ei ole liigan kärkisijoituksia tavoittelevassa joukkueessa. Esimerkiksi joukkueen ulkomaalaispelaaja oli tyystin väärällä sarjatasolla.

Ottelusarjassa Tepsi kompastui ennakkoon vahvana pidetyn puolustuksensa sekä maalivahtipelinsä heikkouteen. Luukkosen torjuntaprosentti ottelusarjassa oli vain 70% ja päästi muutamia helppoja maaleja. Viimeisessäkään ottelussa ei ollut parhammillaan. Heikkoutena on liikkuminen maalilla, etenkin poikkareissa. Kahdessa viimeisessä pelissä Happee teki 9 ja 7 maalia Tepsin verkkoon.

Parempi joukkue meni jatkoon, voitot 4-1 ei jätä sijaa jossittelulle.
Arto Kilponen
26/03/2018
Lisäksi tässä oli ihan selvä esimerkki siitä, että toinen joukkue osaa voittaa. Jos häviät kolmesti maalilla, niin ei mene ihan huonon tuurinkaan piikkiin enää.
SPV:n maalivahti
26/03/2018
Pitäsköhän tonne spv:n riveihin hommata oikea maalivahti? Kivimäkeä kun katsoo niin tekee aivan pahaa kuinka hän istuu perseensä päällä ja on järkyttävän hidas. En ymmärrä kuinka tuollaisella tyylillä voi edes pelata. Pienikin poikkari niin kaveri heittää makuulle vaikka voisi ihan hyvin käyttää jalkojaan sivuttais siirtymiseen. En sitte tiedä eikö jaloissa riitä potkua vai muuten vaan on hidas. Enkä oikein koskaan ole nähnyt mitään "game saveriä" joita muut liigatason maalivahdit esittävät.
Katselija2
26/03/2018
Olli Laineelle iso käsi ja hatun nosto rehellisistä sanoista ottelun lehdistö tilaisuudessa. Pitänyt herra Lainetta aiemmin hivenen ylimielisenä m******a, mutta pakko nyt hieman korjata omaa käsitystä tämän lehdistötilaisuuden perusteella. Viisaita sanoja ja herrasta näki arvostuksen kilpaveljiään kohtaan.

Itse ottelusarjasta:
Kokemus ja voittamisen kulttuuri käveli tylysti Turkulaislauman ylitse ja lopulta sarjasta ei jäänyt paljoa seliteltävää. Ei toistuvia "maalin" pelejä voiteta enää sattumalla, vaan rutiinilla, kokemuksella ja nimenomaan "voittamisen kulttuurilla".
Astui välierissä Happeelle vastaan sitten kuka tahansa, niin varmasti finaaleihin ei pääse helpolla - Ei edes Classic. Ja vaikka se Classic melko suuri ennakkosuosikki on ketä vastaan tahansa, niin jatkoon menoon tarvitaan silti 4 voittoa ja sarjan alussa tilanne on 0-0 ja suurempiakin ihmeitä maailmassa nähty kuin se, että Classic kaatuisi - Tämä on urheilun suola, onneksi ainakin joskus henkikin voittaa materian :)
Kaikille jatkoon meneville tsemppiä tuleviin koitoksiin
Tiina
26/03/2018
Kyllä aika vaikealta näyttää että meidän pojat vielä tuolta nousisi. Tänään ensimmäisen erän jälkeen aika heikkoa peliä, varsinkin krpn ykköskenttää vastaan. Hiukan harmittaa ettei Hankkio oli käytettävissä. Ja mitä eiliseen katsomokulttuuriin tulee. Toki nokialaisilla oli yksi chäntti mikä oli asiattomuuden rajoilla. Mutta olin juuri nokialaisten fanien yläpuolella, niin eipä pojat lapsille huutaneet vaan keski-ikäisille miehille jotka yläpuolella heille lokaa heittivät heidän suuntaan. Hienon tunnelman saivat kyllä aikaan ja tuntui että meidän fanitkin vähän jähmettyivät, koska ei ihan niin paljon taputuksia ja hurraahuutoja saatu omien onnistumisista?
Oli miten oli
26/03/2018
Niin pakko mainita, että on hienoa kun kristillisten palloilijoiden fanit huutelee raamattupiireistä
Al Bundy
26/03/2018
Kyllä ovat niin maagisia herrat päällystakki ja tärkeiden pelien mies. Viimeinen sammuttaa valot. T: Henri
Tiinalle
26/03/2018
Hienoa kuulla rehellistä kommentointia paikanpäältä olleilta! Arvostan.
OLI MITEN OLI:lle
26/03/2018
Siis minkä fanit? Liigassa ei pelaa yhtäkään joukkuetta, jonka nimi olisi kristilliset palloilijat. Tee taustatyö paremmin ennen kuin tulet huutelemaan pitkillä nimillä tai tyydy lyhenteeseen, niin olisi edes joku fakta kohdallaan jutuissasi. Jos lisäät KrP:n y:n ja ä:n, niin tunnistatko itsesi?
Harrykane
26/03/2018
Mitäs nyt Koponen? Taaskaan ei usko riittänyt voittoon. Punapaidat tarvitsevat jo ihmeteon päästäkseen jatkoon. Pitäisikö rukoilla yhdessä?

Krp:n fanilaumalle peukkua. Juuri tätä ohut sählykulttuurimme tarvitsee.
Fanit tervetulleita
26/03/2018
KrP:n fanit ovat jatkossakin tervetulleita Seinäjoelle! Myös kuuluttaja kehotti kannustamaan omaa joukkuetta, toiset tekivät niin. Tuo kannattamisen kulttuuri ei ole vielä rantautunut Seinäjoelle mutta ehkä se hieman herättää, kun asialleen omistautuneita tulee huutamaan kotiyleisön kumoon. Tottakai olen myös sitä mieltä että pienet lapset pitää ottaa huomioon mutta pääosin oli hyvä meninki pojilla. Tämän palstan kommenteista ei kannata välittää, jokaisesta kaupungista löytyy niitä jotka ei ymmärrä pientä provoa ja menee kuppi nurin kun ei olla tottuneita kunnon fanituskulttuuriin. Näitä on kuitenkin murto-osa yleisöstä. Samoin kun näitä tosi-faneja, jotka täällä varmaan enimmikseen kirjoittaa. Toisen puolivälierän jälkeen ajattelin että SPV:llä on sarjassa mahdollisuus, mikäli KrP:n avainpelaajat menettää malttinsa. Nyt alkaa näyttää SPV:n kannalta heikolta, sen verran ylivoimainen on ”näätälauma” että ansaitsee jatkoonpääsyn tästä. Tsemit kentälle ja katsomoon.
Jkl
26/03/2018
Mikäli tieto pitää paikkansa, mailan tuppi/varsi meni läpi Tuomalan maskista! Jos näin, niin onhan vaarallista! Verkkoa ei voi kuitenkaan tihentää näkyvyyden säilymistä ajatellen.
Sarja auki
26/03/2018
Sääli, että osa SPV:n kannattajistakin näyttää jo luovuttaneen tältä keväältä. Joukkue ei sitä varmasti tee vaan taistelee loppuun asti. Vaikka tilanne ei ole helppo, on kuitenkin syystä muistaa että on SPV nyt joskus ennenkin voittanut 3 peliä putkeen, varsinkin tämän tason joukkueita vastaan. Ei Krp nyt mikään voittamaton ole. SPV:n fanien kannattaa kuitenkin olla ylpeitä joukkueen taistelusta kaiken kauden aikana koetun jälkeen. Vastaavanlaisella loukkaantumishistorialla Nokialaiset pelaisivat nyt Play-out pelejä Kooveen kanssa.
Tiedoksi
26/03/2018
KooVee ei enää pelaa Play-out pelejä. On jo kuivilla. Seinäjoelle uutiset saapuvat viiveellä?
Sarja auki
26/03/2018
Koovee pelasi Play-out pelejä. Otin esimerkiksi Pirkanmaalaisen joukkueen, koska sen saattaa Nokialaisetkin tunnistaa ihan nimen perusteella.
Oli miten oli
26/03/2018
Ja kristityt palloilijat sanoo että speven ihon alle on helppo päästä. Ottaahan se varmaan koville, kun itse huutelette raamattupiireistä, ilman että mietitte itse kenen joukoissa seisotte!
nokialainen kirjoitetaan pienellä
26/03/2018
Ero tulee ehkä siitä, ehkä Nokialla mietitään, että ovat pystyneet voittamaan SPV:n tasoisen joukkueen tällä kaudella 5/6:sta ja pudotuspeleissä vieneet viimeiset kaksi peliä maalierolla 21-8. Ja Seinäjoella mietitään vastaavasti miten ovat voineet hävitä KrP:n tasoille joukkueella. Ehkä molemmissa leireissä on analysoitu viime vuoden videoita ja tämän vuoden sarjataulukkokin on ohitettu vääränä. Mitä playoutteihin tulee, niin kyllä KrP nykyesityksillä sielläkin pärjäisi, SPV:stä en ole täysin varma.
Paavali
26/03/2018
Raamattupiireistä huudellaan juurikin sen takia, että ne menevät noin helposti ihon alle. Niistä huutelemisen loogisuudella nyt ei ole mitään merkitystä.

Jaksuhalit sinne traktorin koppiin :)
Nomen
26/03/2018
SPV:n ihon alle menemisestä en tiedä mitään, mutta parin seinäjokisen anonyymikirjoittajan ihon alle ei ole vaikeata päästä. Näiden lukeminen on kuin lukisi avointa kirjaa missä toistuu aina sama teema.
Oli miten oli
26/03/2018
Mutta enpä ole seinäjoelta, enkä kuulu raamattupiireihin. Lähinnä huvittaa padan soimaaminen kattilaa.
Heh
26/03/2018
Ehkä sipilöiden ja kumppaneiden "myöntämä" kiky-sopimus auttaisi asiaa.Treenaatte 10 min.lisää samaan hintaan :-)
Google on aina väärässä
26/03/2018
”Nokian Kristityt Palloilijat on nokialainen salibandyseura. Seuran miesten edustus pelaa kaudella 2016-2017 Suomen korkeimmalla sarjatasolla salibandyliigassa.”
.....
26/03/2018
....ja samoin omat nettisivut... "Nokian Kristityt Palloilijat II sai taivaanlahjan" 22.3.2018
Miten niin?
26/03/2018
Miten niin väärässä? Kyllähän kyseinen joukkue pelaa korkeimmalla sarjatasolla.
....
26/03/2018
"Siis minkä fanit? Liigassa ei pelaa yhtäkään joukkuetta, jonka nimi olisi kristilliset palloilijat. Tee taustatyö paremmin ennen kuin tulet huutelemaan pitkillä nimillä tai tyydy lyhenteeseen, niin olisi edes joku fakta kohdallaan jutuissasi. Jos lisäät KrP:n y:n ja ä:n, niin tunnistatko itsesi?" - vaikka on kuinka hienoa että seuralla on faneja niin ehkä hieman miettisin sopiiko imagoon.....
Nyt hokasin
26/03/2018
Nyt ongelma onkin siinä ettei taustatyö auta, jos ei osaa lukea riittävän hyvin.

Nokian kristilliset palloilijat ei löydy, mutta Nokia Kristityt Palloilijat kyllä löytyy. Huomaa ero kirjoitusasussa. En minäkään kutsu SPV:tä Seinäjoen peiliveljiksi tai tasavallan presidenttiä herra Viinistöksi.
NYT HOKASIN - ei kun...
26/03/2018
"Nokian kristilliset palloilijat ei löydy, mutta Nokia Kristityt Palloilijat kyllä löytyy. Huomaa ero kirjoitusasussa. En minäkään kutsu SPV:tä Seinäjoen peiliveljiksi tai tasavallan presidenttiä herra Viinistöksi." - seuran sivuilla kyllä lukee Nokian Kristityt Palloilijat - ei Nokia Kristityt Palloilijat - ....taustatyö ei auta, jos..... :)
Juu
26/03/2018
Laitoin sen pieneksi tiisereksi. Hauska kun huomasit. Yksi piste siitä.
Näätäfani
26/03/2018
Nyt on kyllä molempien joukkueiden muutamalla fanilla virtuaalivehkeet taas kasvanu 10 senttiä pidemmäks. Sulkekaa tää jo. Hyvät ihmiset. Huutakaa siellä pelissä toisillenne. Jos käytte peleissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.