Voimat yhdistettynä

Tirsamaa palaa uuden Pääkallon myötä tämän sivuston alaisuuteen. Sen sijaan, että jokainen päivittää omia blogejaan siellä täällä, päätimme yhdistää voimat. Tämä siksi, että salibandyväki löytäisi ajankohtaiset uutiset ja puheenaiheet helposti yhdestä paikasta. Paljastettakoon, että keskusteluja yhdestä kattavasta salibandysivustosta käytiin jo ennen viime kautta, mutta päätimme silloin lykätä hanketta.

Sen mitä olen kommenteista lukenut, niin vaatimukset tuntuvat nousseen huimasti sitten neljä vuotta sitten perustetun Pääkallon. Osalle ei enää näytä riittävän se, että saa ajankohtaiset salibandyuutiset omalle ruudulleen ilmaiseksi. Minun mielestä se on hieno suuntaus. Salibandyihmiset osaavat vihdoin vaatia oikeutusta ja huomiota kovasti arvostamallemme lajille. Muistutan, että juuri siksi Pääkallo.fi on taas täällä.

Jarkko on tehnyt loistavaa työtä Salibandy Areenalla, mutta yhden henkilön resurssit ovat rajalliset. Mielestäni kritiikki Salibandy Areenan sulkemisesta on ollut osittain epäreilua Hannukselaa kohtaan. Jarkko on ollut Pääkallon startissa täynnä intoa kuin kärkikarvaaja. Hän lähti liikkeelle avausviikonloppuna kevyesti yhdeksällä salibandyottelulla (!) Joku ehti jo kritisoida päivitystahdistakin, vaikka Facebookiin raportoitui Vantaan harjoitusturnauksen kaikki pelit ja tapahtumat. Pelkästään lauantain aikana sivustolla oli kaiken kehitystyön lomassa seitsemän uutista.

Sivuston kehitystyö jatkuu koko ajan. Alun perin olimme miettineet julkaisua kauden alkuun, mutta Pääkallo.fi:n suosio Facebookissa yllätti täydellisesti ja starttia aikaistettiin syyskuun alkuun. Nyt Tirsamaakin on saatu mukaan. Blogi tuli kesällä viiden vuoden ikään, jolloin Presidentti oikeassa elämässä oppi jo lukemaan. Kirjoittamista harjoitellaan täällä. Viimeisen vuoden aikana Tirsamaa.fi:hin tuli tasan sata merkintää ja Ruotsista on nyt tukevasti asetuttu takaisin Suomeen monta kokemusta rikkaampana.

Tirsamaan kunniakansalaisena jatkaa kakkosdivarikonkari Ville ”Igis” Ikosen Igi-Corner. NaKu:ssa Henri Kämäräiselle ja Tommi Aholalle nappisyöttöjä jakeleva puolustaja tulee heittämään Igi-Cornerissa oman lusikkansa soppaan mm. ”Kuolemanlohkoksi” nimetyn Etelä-Suomen lohkon osalta. Hänellä on myös vahvat kontaktit ulkomaille, kertoohan sen jo Sveitsissä Churin lähellä sijaitseva idyllinen kyläkin: Igis.

Juttuvinkkejä, tiedotteita, kuvia, videoita ja kaikkea mahdollista Tirsamaahan sopivaa saa lähettää osoitteeseen timo.makynen@paakallo.fi. Tirsamaa löytyy Facebookin lisäksi jatkossa myös Twitteristä.

4 comments

  1. Meinaatko tuoda huhulistan tänne vai kuopata sen jo tältä kaudelta? Eihän siinä tietysti hirveesti enää muutosta tuu tapahtumaan. Tää uus pääkallo on kyllä huippu idea 🙂

  2. Tämän kauden osalta sen voi varmaan jo kuopata. Muutoksia ei kuitenkaan paljon enää tule. Tulevina kesinä Huhumaa löytyy jatkossakin täältä.

  3. RSS feedikin olisi mukava (tai en ainakaan sellaista löydä pääkallosta)