Tässä on nuorten MM-kisojen katsotuin video – lähes 20 000 latausta

Peter Kotilaisen videohaastattelu on kerännyt jo lähes 20 000 latausta. Kuva: Youtube/IFF

Peter Kotilaisen videohaastattelu on kerännyt jo lähes 20 000 latausta. Kuva: Youtube/IFF
Peter Kotilaisen videohaastattelu on kerännyt jo lähes 20 000 latausta. Kuva: Youtube/IFF

Salibandyn nuorten MM-kilpailut pelattiin 8.-12.5. Hampurissa Saksassa. Finaalissa Ruotsi kaatoi Sveitsin ja Suomi keräsi himmeimmät mitalit pronssipelistä. Mediahuomion varasti jo alkusarjassa kuitenkin Suomen joukkue, sillä Peter Kotilaisen haastattelu avausottelun jälkeen on ylivoimaisesti kisojen katsotuin video.

Suomi kaatoi avausottelussa Latvian 11-1 ja Kotilainen keräsi ottelussa tehot 2+1. Ottelun jälkeen videohaastatteluun poimittu nuorukainen lausui todennäköisesti lajihistoriaan jäävät fraasit, joita voi tavailla oheiselta videolta.

Kotilaisen haastattelu keräsi jo ensimmäisen vuorokauden aikana lähes 10 000 latausta.

28 comments

  1. Joo-o, olipa taas älykästä toimintaa. Jos ei kiinnosta niin älä sit lähde haastatteluun. Ja ainakin nyt englannin peruskurssit luulis riittävän siihen, että sanoo vähän enemmän kuin ”Hard game”.

  2. Onpas taas huumorintajutonta porukkaa liikkeellä. Omasta mielestäni ainakin erittäin hauskaa settiä.

  3. Ihan paras haastattelu ! Nauranut olen paljon katsoessani haastattelua, mutta positiivisesti ajateltuna, Pete on huippu. Mitä sitten jos ei englanti taitu, joka asiassa ei tarvitse olla paras !

  4. No mitä muuta voi edes odottaa, kun nimi on Kotilainen! Aika paljon on vielä kaverilla kasvamista! Jos tällaiset pelaajat johtaa nuorten maajoukkuetta niin on toisaalta ihan turha odottaa mitään parempaa kuin MM-pronssia!

  5. Hahhaa! Aivan loistava. Älkää nyt olko niin tiukkoja ja nipottako. Oli läpällä tai ei, loistoveto.

  6. Omasta mielestä ihan hauskaa jerryä heittää Kotilainen. Toskalan Veskuhan tästä aikanaan teki jo rapakon takana taidetta. Haastattelija on muuten jäykkä mutta kuuma kissa.

  7. Huikea suoritus riippumatta siitä onko haastattelu tehty huumorina tai ei. Ei pienintäkään epäröintiä tai takeltelua, tyhjentävät vasdtaukset tulevat kuin apteekin hyllyltä.

    Haastattelun ansioista tieto junnujen MM-kisoista levisi netissä kuin kulovalkea. Ilman sitä tavallinen sählyharrastaja ei olisi tiennyt kisoista yhtään mitään.

    Ehkä joskus paljastetaan oliko kyse jostakin pelaajien vedonlyönnistä vai vetikö kaveri haastattelun tosissaan
    🙂

  8. Lisäpohdinta: Haastattelu kiipesi parissa päivässä IFF:n videokanavan top10-listalle. Siellä on sentään miesten MM-kisojen highlighteja kärkipeleistä jotka ovat keränneet katsojia vuosia.

    Veikkaan että kyseinen video keräsi eri katsojia enemmän kuin muut nuoren MM-kisojen videot yhteensä.

  9. Uskomattomia tosikkoja tääällä liikkeellä. Kaveri heittää vähän sivuraiteilta haastiksen säbäb u19 kisoissa ja Suomen maine on pilalla? Pliis ottakaa järki käteen.

  10. hyvä yleistys ”C”, jos jollai on kasvamista niin voitto on sinun :).
    haastattelu oli eeppinen.

  11. Eikö tuo Kotilaisen viittä vaille repeäminen kerro omaa kieltään siitä kuinka tosimielellä tämä on tehty? 🙂

  12. Miks mulla ei kuulu äänet?? ei millään selaimella eikä iphonella… Eikö muilla oo samaa ongelmaa?

  13. Kyllä haastateltavan persoona saa näkyä, jopa virkistävää! Ne haastattelut jossa painotetaan keskittymistä lepoa ja valmistautumista on jo niin kuultu ! Aivan loistava siis!

  14. Haha. Ottakaa tosikot iisisti. Vekkulille vilkaisulle alussa kameraan päin huutonaurua. 😀

  15. No eipä Kotilaiselta parempaa englantia voinutkaan odottaa.

  16. Vrmaan oli läppää mukana. Edustetaan Suomen ja seuraa ja ei kyllä ihan nappiin mennyt tämä edustus. Kyllä liittokin voisi hiukan katsoa mitä edustuspalaajat hettelee.