Harjoituspelien harjoitukset

Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net
Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Tulevaan salibandykauteen valmistavat harjoitusottelut pyörivät koko ajan kovenevalla tahdilla. Kiikarit-kuvablogi jakaa tälläkin kaudella salibandyn ilosanomaa kuvina, joten kaikenlaisia enemmän ja vähemmän vakavia kuvia kannattaa vinkata Pääkallo.fi:n toimitukseen. Kuvaajien helvetti on joukkueiden pelaaminen liiveillä tai harjoituspaidoilla, mutta Pääkallo.fi:n avustavat kuvaajat ovat silti jo olleet herkistelemässä laukaisusormiaan harjoitusotteluissa.

Markku Taurama oli torstaina paikalla, kun NST harjoitteli toistamiseen nurin kakkosdivarin PoNoVon 9-1. ”Magic-Miken” kuvasetti ottelusta löytyy täältä.

Mikko Hyvärisen kuvat keskiviikon Erä-Oilers-ottelusta puolestaan löytyvät täältä. Tom Strömsten esitteli, miten katse pidetään pallossa.

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Kaikenlaisia salibandykuvia ja kuvagallerioita ympäri Suomen kannattaa laittaa tarjolle Pääkallo.fi:n toimitukseen: vihjeet(a)paakallo.fi. Twitterissä erilaisia salibandykuvia voi jakaa tagilla #sbkuvat.

Kiikarit-blogi on tarkoitettu kaikille hienoille salibandykuville. Kuvien ei tarvitse olla ”oikeiden” salibandykuvaajien ottamia, vaan mukaan sopii kenen tahansa ottamat otokset.