Koovee ja TPS mittelivät lauantaina paremmuudesta naisten Salibandyliigan saralla. Koovee oli ottelussa parempi maalein 7-3.

Ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen ja päättyi 3-3. Toisessa ja kolmannessa periodissa kotijoukkue oli terävämpi, ja vei viimeiset 40 minuuttia maalein 4-0.

Kooveen tehopelaaja oli hattutempun naulannut Hanna Puolakka. Juulia Lintula ja Johanna Homi iskivät pisteet 1+1. Samaisessa tempussa onnistui myös TPS:n Milla Nordlund.

Kooveen alkukausi on ollut suoritustasoltaan vaihteleva, ja joukkue on nyt kahdeksantena. TPS:n otteista voi sanoa samaa, ja turkulaisjoukkue majailee seitsemäntenä.

Studio N1ILO

Radio N1ILO

1. Aikalailla avoimet ovet, varsinkin turkulaisten maalila. Eikö nyt voitot maistu? Mielenkiintoista nähdä millainen järjestys saadaan keskikastin joukkueille PSS, TPS ja KooVee – varmasti kaikille yllätys NST:n sijoitus kolmantena! Hyvä nakit!