Divarit

M-Team viiden ottelun voittoputkessa – katso lauantain salibandytulokset

21.10.
2017
Divarit

Karhut-vahti Rasmus Österman kaivoi tänään pallon takaansa 8 kertaa. Arkistokuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Miesten Divarissa pelattiin tänään kaikkiaan kuusi kamppailua. Naisten Salibandyliigassa miteltiin kolmella paikkakunnalla.

M-Team jatkoi vakuuttavia otteitaan miesten Divarissa. Avauskierroksella Nurmon Jymylle isoin lukemin hävinnyt M-Team on voittanut sen jälkeen kaikki viisi pelaamaansa kamppailua. Tänään kaatui Porin Karhut kotikentällä lukemin 8-4.

Isännät olivat tuloksellisesti läpi ottelun askeleen edellä, eikä Karhut kyennyt täysin haastamaan sarjakärkeä. M-Teamin ykköspyssy oli ykköskentässä 3+1 -pisteet takonut Simo Paulaharju. Häntä komppasivat ketjukaverit Janne Makkonen (2+0) ja Antti Itkonen (0+2). Maalilla Simo Metsikkö nappasi 16 torjuntaa ja syötti yhden osuman. Porilaisten tehokkain oli tehot 1+1 kerännyt Matti Rössi.

M-Team on Divarin kärjessä ja Karhut puolestaan seitsemäntenä. Eroa joukkueiden välillä on toki vain neljä pistettä.

Naisten Salibandyliigassa Koovee joutui kokemaan kärkipään kamppailussa SB-Pron paremmakseen lukemin 8-4. Avauserän jälkeen tilanne oli vasta 2-1, mutta toisessa erässä Pro karkasi ratkaisevaan kolmen maalin johtoon.

Koovee kiri nimittäin maalin päähän kolmannen erän alussa, mutta ei päässyt rinnalle saakka. Pro repäisi eron jälleen isommaksi ja vasta 7-3 -tilanteessa Koovee onnistui seuraavan kerran ilman maalivahtia. Vielä viitisentoista sekuntia ennen loppua Elina Kujala latoi loppulukemat tyhjään maaliin.

Kujala iski Prolle kaksi maalia ja Hanna-Mari Uimonen syötti kaksi. Tehoihin 1+1 ylsivät Karoliina Kujala, Marianne Pohjonen ja Mirja Hietamäki. Kooveen tehokkaimat olivat tehot 1+2 kumpikin nakuttaneet Veera ja Oona Kauppi.

Voitolla SB-Pro nousi Kooveen ohi sarjataulukossa kolmanneksi. Koovee siis neljäntenä.

Naisten Salibandyliiga:
14:00 O2-Jyväskylä-PSS 4-5 Ottelutilastot
15:00 ÅIF-TPS 1-9 Ottelutilastot
15:30 Koovee-SB-Pro 4-8 Ottelutilastot

Miesten Divari:
15:00 NJ-O2-Jyväskylä 8-7 JA Ottelutilastot
15:30 M-Team-Karhut 8-4 Ottelutilastot
16:00 FBC Turku-LNM 5-6 RL Ottelutilastot
17:00 SB Vaasa-NST 10-6 Ottelutilastot
17:00 Loviisan Tor-Josba 8-7 RL Ottelutilastot
18:00 Tiikerit-Blue Fox 4-3 JA Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila