Liigat

Oilers nousi vaikeuksien kautta voittoon SalBasta – voittomaali puoli minuuttia ennen loppua

19.10.
2017
Liigat

Riku Holopainen maalasi espoolaisten voitto-osuman aivan kolmannen erän lopussa. Kuva: Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigassa pelaava Oilers nousi torstai-iltana sarjataulukon piikkipaikalle, kun se kaatoi kotonaan Rauman SalBan. Loppulukemat kirjattiin espoolaisten hyväksi 6–5, ja ratkaisu nähtiin vasta aivan loppuhetkillä.

Kotijoukkueen pelaamisessa oli havaittavissa käynnistymisvaikeuksia, eikä kahden ensimmäisen erän aikana SalBa joutunut suureen hätään. Vain yhden voiton tällä kaudella napannut SalBa vastasikin kaikista kamppailun johtomaaleista 40 minuutin aikana.

Erik Härkönen ja Antti Vuorinen heiluttivat verkkoa avauserässä. Oilers oli tasoittanut 2–2:een toisen erän alussa, mutta päästi jälleen raumalaiset johtoon, kun Niclas Meyer suti pallon hämmentävällä tavalla omaan maaliinsa.

Oilers heräsi pistetaisteluun mukaan kolmannessa erässä ja meni 5–4-johtoon, kun Severi Korhosen laukaus lipsahti helponnäköisesti maalivahti Teemu Kortelaisen jalkojen välistä sisään.

Janne Hyvänen toi kuitenkin koirapaidat tasoihin kauden ensimmäisellä täysosumallaan.

Hetken jo näytti, että ottelussa mennään jatkoajalle, mutta Oilersin Riku Holopainen oli toista mieltä. Napakka veto upposi Kortelaisen selän taakse 28 sekuntia ennen kolmannen erän loppua, ja espoolaiset pääsivät juhlimaan täyttä pistepottia.

Ottelun kommentit: Oilers voitti jälleen maalin marginaalilla: ”Tämä oli meille todella hankala peli”

Ottelutilastot

Torstaina pelattiin myös naisten Salibandyliigaa, jossa SB-Pro kaatoi niin ikään viimeisillä hetkillä EräViikingit maalein 6–5.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen