Liigat

Video: Heimosoturit – Miko Summanen uskoo perineensä kilpailuhenkisyytensä isältään

20.10.
2017
Liigat

Kuvassa Miko Summanen. Kuvakaappaus videosta.

Westend Indians on julkaissut kauden alusta lähtien Heimosoturit-videosarjaa, jossa esitellään joukkueen pelaajia. Laadukkaita pelaajakortteja on julkaistu nyt kolme kappaletta.

Tähän mennessä korteissa on esitelty Miko Summanen, joka kokee, että hänen kilpailuhenkisyytensä on periytynyt hänen jääkiekkopiireistä kuuluisalta isältään Raimo Summaselta. Hyökkääjä Samuli Granlund ja maalivahti Mikko Kirvesniemi ovat myös päässeet ääneen sarjassa.

Mikä on ollut Summasen salibandyuran huippukohta? Kuka on tärkein henkilö Granlundin uran kannalta? Mitä Kirvesniemi tekee siviilityökseen? Katso kaikki kolme videota, niin tiedät vastaukset.

Miesten Salibandyliigassa pelataan perjantaina kaksi ottelua. Indians kohtaa TPS:n Otahallissa ja vaikean alkukauden pelannut Steelers isännöi Kooveeta Elenia Areenassa. Molemmat ottelut alkavat klo 18.30.

Indiansin pelaajakortit:

Miko Summanen:

Samuli Granlund:

Mikko Kirvesniemi:

Pitkävedossa on tarjolla kolme salibandyottelua tänä perjantaina. Indiansin ja TPS:n välisessä pelissä espoolaisten kotivoiton kerroin on 2,05, tasapelille annetaan kerroin 5,30 ja TPS:lle 2,35.

Steelersin kotikerroin on sen sijaan 2,25, tasapelin kerroin 5,50 ja Kooveen vierasvoittoon tarjotaan kertoimeksi 2,10.

Miesten Divarin osalta on mukana ÅIF-EV Akatemia -kamppailu. ÅIF:n kotivoitolle annetaan kertoimeksi 2,30, tasapelille 5,50 ja EV Akatemian voitolle 1,98.

Pitkävetoon pääset täältä

Indiansin ja TPS:n välisestä ottelusta voisi äkkiseltään odottaa vähämaalista ja tiukkaa ottelua. Indians on sarjataulukossa pykälän ylempänä (7) kuin turkulaisnippu (8). Espoolaisten suoritustaso on toistaiseksi ailahdellut ja parhaissa peleissä on irronnut koviakin päänahkoja, kuten Happeen kaato osoitti viime viikonloppuna. TPS otti kaksi voittoa välissä, mutta alkukausi on ollut turkulaisittain hyvin nihkeä. Vaikka joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin, niin Indians on hienoinen suosikki otteluun.

Pääkallo.fi:n maaliveikkaus: Indians 4,5,6-TPS 3,4,5

Hämeenlinnan Steelersin alkukausi on ollut katastrofaalinen ja joukkue on Salibandyliigan viimeisenä karmean maalisuhteen (-27) kera. Koovee on voittanut yhden pelin ja kerännyt kaksi pistettä jatkoaikatappioista, joka oikeuttaa sijaan 10 sarjassa. Steelersin puolustus- ja maalivahtipeli on ollut toistaiseksi heikolla tasolla, eikä hyökkäystäkään pysty toistaiseksi kehumaan. Koovee on suorittanut pääosin hyvin tasoonsa nähden ja varsinkin ykkösvitja on ollut hyvässä iskussa. Tamperelaisia voi pitää ottelussa hienoisena suosikkina.

Pääkallo.fi:n maaliveikkaus: Steelers 4,5,6-Koovee 5,6,7

Tulosvetoon pääset täältä

Kyseiset liigaottelut ovat tarjolla myös monivedossa. Monivetoon pääset täältä

Osa artikkelista on tehty yhteistyössä Veikkauksen kanssa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.