Divarit

Turussa nähtiin 19 maalin karkelot – katso keskiviikon salibandytulokset

08.11.
2017
13 Kommenttia
2
Divarit

TPS ja Oilers takoivat taululle isot lukemat. Kuva: Anssi Koskinen.

Keskiviikkona pelattiin kaksi ottelua miesten Salibandyliigassa ja yksi miesten Divarissa.

Miesten Salibandyliigassa TPS ja Oilers viettivät maalijuhlia kohdatessaan Marli Areenalla. Yhdeksäntoista maalin ilta päättyi lopulta TPS:n voittoon lukemin 11-8.

Avauserän jälkeen peli oli tasan 3-3. Toisessa erässä Oilers venyi maalin johtoon voittaen toisen 20 minuuttisen lukemin 4-3. Kolmannessa etevämpi oli kuitenkin TPS, joka punnersi rinnalle ja ohi. Päätöserä meni turkulaisten nimiin lopulta selvästi lukemin 5-1.

Ottelun tehokkaimmat turkulaiset olivat tehot 2+2 nakuttanut Eero Jalo ja pistein 3+1 onnistunut Jani Hyytiäinen. Oilersin pistelinkona hääri viisi tehopistettä (2+3) takonut Markus Markkola.

Liigassa tärkeään voittoon ylsi myös SalBa, kun se kaatoi Kooveen niukasti vieraskentällä lukemin 4-3. Kooveen Samuli Segerman tehoili pistein 1+2, mutta SalBan Jani Lehtoniemi pisti paremmaksi pistein 3+1.

Miesten Divarissa puolestaan M-Teamin ja ÅIF:n kohtaaminen venyi rankkareille saakka. Niiden jälkeen voittoa juhli lopulta M-Team.

Voittajajoukkueen Sampo Laukkala teki kaksi ja Simo Paulaharju syötti kaksi osumaa. Paulaharju upotti myös ratkaisevan rankkarin. ÅIF:n tehokkain oli Matias Kuisma pistein 1+1 ja vieraiden maalivahti Arttu Puska oli pallon tiellä 27 kertaa.

Miesten Divari:
18:30 M-Team-ÅIF 5-4 RL Ottelutilastot

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Koovee-SalBa 3-4 Ottelutilastot
18:30 TPS-Oilers 11-8 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila