Video: SPV:n puolustaja Veikkola taas ratkaisijana – voittomaali jatkoajalla Hämeenlinnassa

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Seinäjoen Peliveljet haki lauantaina täydet sarjapisteet Hämeenlinnasta miesten Salibandyliigassa. Steelers kaatui jatkoajan jälkeen maalein 5–6.

SPV määräsi tahdin ottelussa, mutta sitkeä teräsmiesnippu nousi joka kerta rinnalle.

Jo avauserässä Steelers tokeni SPV:n kolmessa minuutissa tekemästä 0–3-johdosta. Päätöserässä Ville Lastikka oli nousta jo hämeenlinnalaisten sankariksi, kun hän tasoitti lukemat 5–5:een ajassa 57.26.

Jatkoajan ainokaisesta vastasi SPV. Suoraan vaihtopenkiltä hyökkäykseen lähtenyt puolustaja Matias Veikkola sijoitti pallo tarkalla kudilla etualakulmaan.

Veikkola on viime otteluissa ollut hurjassa pistetahdista, ja tehoja on kertynyt tälle kaudelle jo 9+10=19 pisteen verran.

Ottelutilastot

8 comments

  1. Tuollainen etualaseen laitettu näpy on kyllä veskarille paha. Hieno suoritus ja ei ensimmäinen tosiaan tällä kaudella.

  2. Jes. Huomattu aiemminkin. Hyvä kaveri, katsoo minne ampuu, ja sinne se kans menee.
    Eikä hehtaaripyssyllä.

  3. Tais spv vähän säästellä seuraavan päivän oilerssi peliin?

  4. Totta, ja oli oilers spv:lle aika helppo pala. Koostetta odotellessa…

  5. Mielenkiintone kevät tulossa perän osalta liigassa ku yläkanttiin vetäneet Welhot ja OLS ja LASB alkaa hyytyy ja Koovee kyntää. Steelers alkaa osottaa jotain elonmerkkejä ja Salba selvii aina karsintoihi. Tiukka tulee olee viimesen pleijaripaikan ja putoajan väline kisa.

  6. Haastattelija laitto vähä huumoria Kosken kysymykseen, mutta ei uponnu 😀

  7. Veikkola päässyt aika hyvään lentoon SPV:ssä. Maisenman vaihto tekee monesti terää niin näkee miten sählylä muualla pelataan. Harmi vain että suunta Oulusta on vain poispäin.

  8. Niinhän tuo tuntuu olevan. Ja miksi omat kasvatit. Eivät palaa kierrokseltaan takaisin kasvattiseuraan? Esimerkiksi Jarno ”Japi” Ihme.