Viikonloppuvisa

Viikonlopun megavisa: Salibandyliigan kuukauden pelaajat vuosina 1998-2019?

26.10.
2019
Viikonloppuvisa

Lokakuun megavisassa arvuutellaan kuukauden pelaajia Salibandyliigassa. Kuva: Juha Käenmäki

Viikonloppuvisat jatkuvat ja nyt on vuorossa kuukauden megavisa. Tällä kertaa jytkäleessä arvuutellaan miesten Salibandyliigan kuukauden pelaajia kaudesta 1998-1999 tähän päivään.

Visa on kiistatta haastava, vaikka megavisaan lupailtiin alkuun hiukan helpompaa kysymystä, mutta sitä voi koettaa vaikka toistamiseen, ja miksei useammankin kerran. Jos joku vetäisee tässä visassa 100 % niin nostamme hatun erittäin korkealle ilmaan.

Huom. Visassa saattaa herättää kysymyksiä se, että jokaisena vuonna ei ole valittu kuukauden pelaajia samoina kuukausina. Visan data perustuu kuitenkin Salibandyliiton tietoihin. Jos löydät virheen 147 vastauksen joukosta niin ilmoitathan siitä meille sosiaalisessa mediassa tai keskustelufoorumilla.

Saat visan päälle painamalla ”play quiz” eli ei kun visailemaan. Viikoittaisia visojamme voi arvuutella vaikkapa busseissa yhteisillä pelireissuilla yksin tai yhdessä. Voitte toki myös testata kuka pärjää visailussa parhaiten. Kerro ihmeessä saamasi tai saamanne tulos foorumillamme tai sosiaalisessa mediassa.


Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen