Sosiaalinen otteluraportti: ”SPV:n ykköskenttä hävisi totaalisesti ErVin ykköskentälle”

Roni Laasonen keräsi kiitosta puolivälierien avauspelistä foorumin spekuloinnissa. Kuva: Jarmo Koskela

Roni Laasonen keräsi kiitosta puolivälierien avauspelistä foorumin spekuloinneissa. Kuva: Jarmo Koskela

Pyysimme eilen salibandyn ystävien näkemyksiä otteluista, joista on tarkoitus leipoa sosiaalisia otteluraportteja. Lisää voit lukea täältä.

EräViikingit ja SPV mittelivät Vantaalla, ja ErVi otti ensimmäisen voiton maalein 5-3. Ottelusta käytiin myös keskustelua foorumilla.

Mahoney kommentoi ottelua sen päätyttyä seuraavasti EV-näkökulmasta:

Tärkeä voitto. Kyllä meijän junnut tämän pelin perusteella pystyy näitä pelejä pelaamaan. Strandberg jumalmoodissa. Laasonen herännyt keväällä näköjään pelaamaan, maalien lisäksi yksi lähes varman maalin katko omalla alueella. Tokassa erässä oli meillä paikkoja iskeä, ei näy torjunnoissa kun sihti ei ollut kohillaan.

SPV on juuri niin hyvä omassa pelissään kuin arvioin. Tällä kaudella me vaan pystytään vastaamaan tuohon paremmin kuin viime plaijareissa. Strandbergin torjunnoissa myös se, että SPV laukoo selvästi hanakammin vähän heikoimmistakin paikoista.

Ainakaan tämän pelin perusteella ei Hasuun kaadu SPV, hyvä peli häneltä!

Hankkio kavensi ensin kliinisesti, mutta heti seuraavassa vaihdossa oli vähän tuollainen väsyneen miehen ratkaisu, josta Kukkola löi tyhjiin. Paljon oli SPV:llä tänään paikkoja, mutta Strandberg oli kyllä mies paikallaan, FuriousT sanoitti.

SPV:n ykköskenttä hävisi totaalisesti ErVin ykköskentälle. Näissä peleissä ykköskentän hyökkääjien on pystyttävä tekemään maaleja. Tänään 0. Paljon on puhuttu pudotuspelikokemuksesta. Miten ensikertalaiset pärjää? Hauska keskustelu. Kokeneet täysin jäässä, Juki linjasi.

Tiukka sarja saadaan aikaan. Taas sama kuin runkosarjassa, 50 min peli täysin auki ja sitten jäätiin jälkeen. Laukaus-ja torjuntatilasto kertoo karua kieltä maalinteon tehokkuudesta. Strandberg oli hyvä ja oli Ervin voiton takuumies. Otti muutaman ns. ottamattoman. Ei Hasuakaan voi tappiosta syyttää. Peli kuitenkin osoitti, että ei ole mitään esim. SPV:n pelitapaan liittyvää syytä, jonka perusteella voitaisiin sanoa, että se ei lähtökohtaisesti voi voittaa tässä sarjassa. 4-0 tämä sarja tuskin menee, Säbantteri kommentoi seinäjokelaiskulmalla.

Hyvä, jännittävä avaus sarjalle! Toivottavasti menee 7. peliin. Strandberg oli huikea, ja otti varsinkin yläkulmista melkoisia seivejä, tosin maskia noissa SPV:n laukauksisssa harvemmin oli. Hasulta myös hyvä peli, ylitti varmasti ainakin Veikkaus-TV:n selostajan odotukset (toisti lähetyksessä ties kuinka moneen kertaan miten huonossa vireessä Hasu ollut).

SPV:n ykkönen oli melkoisen yössä. Hyökkäyspään paikat osuivat lähinnä Hakoselle ja Holopaiselle, mutta pakkien nousuinnokkuus näkyi moneen kertaan myös oman pään vaaratilanteina. Koski ei ainakaan tässä pelissä ollut lainkaan playoff-vauhdissa. Tasakentällisin jatkuvasti myöhässä ja häviäjänä kaksinkamppailuissa. YV:llä ja 6-5 totta kai silti käyttöä, foorumikäyttäjä Staden kirjoitti.

Totta. Koski ei ollut oma itsensä. Syötötkään ei tahtonut löytää perille omille. Paljon auttaisi, jos Koski viitsisi edes juosta irtopalloille. Pelto-Arvo tuhlaili useammankin avopaikan, samoin Haukkala ja Keskinen. Vaikka Juuson otteita ei voi ihailematta. Hyvä liike ja alati vaarallinen aina kun kentällä, Säbantteri komppasi.

Lodeniukselta mielenkiintoinen veto laittaa kakkosketjun pelaamaan välillä speven ykköstä vastaan ja osan ajasta ottivat alimman miehen tiukasti kiinni. Ihan eri reakointia pelin sisällä kuin mitä Amulla viime kerralla, kun vaan katottiin vierestä kun SPV vei kuin litran mittaa, Mahoney jatkoi keskustelua.

Ottelutilastot
Jarmo Koskelan ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Lue myös:
Sosiaalinen otteluraportti: ”Karkin nappasi pelin hahmo Peter Kotilainen”
Sosiaalinen otteluraportti: ”Tuomariratkaisut tuntuivat kuumentavan enemmän vierasjoukkuetta”