Liigat

Jymy vahvistuu kolmella pelurilla – Sariola, Karjanlahti ja Roth Nurmoon

04.05.
2021
Liigat

Anton Roth (kesk.) jatkaa peliuraansa Pohjanmaalla. Kuva: Anssi Koskinen

Nurmon Jymy julkaisi loppuviikosta kaksi uutta pelaajaa ja alkuviikosta vielä kolmannenkin. Anton Roth siirtyy Jymyyn F-liigan Nokian KrP:sta, Eemeli Karjanlahti SPV:stä ja Eetu Sariola palaa kotikonnuille Divarin Tampereen Kooveesta.

Vuonna 2000 syntynyt Roth on pelannut 129 liigapeliä Nokian KrP:ssa (20+12). KrP:n kanssa Roth on saavuttanut kaksi SM-pronssia, joista viimeisin tuli keväällä 2021.

Roth on ainakin KrP:ssa ollut kohtuullisen pienessä roolissa ja esiintynyt pääosin kolmoskentän duunarirooleissa.

– Haikeeta jättää rakas kasvattajaseura mutta samalla erittäin innoissani oon tulevasta Jymyn kanssa ja uskon että mun uran kehitykselle ja seuraavan stepin ottamiselle tää on paras mahollinen paikka mulle. Muutamat reenit ollu joukkueen kanssa ja erittäin kivasti otettu vastaan ja oli kyllä helppo tulla, innolla odotan ens kautta, Roth kommentoi KrP:n uutisessa.

Sariola on pelannut liigassa yhteensä 16 peliä (2+1) SPV:ssä ja OLS:ssa, mutta liigaura ei ole oikein koskaan lähtenyt lentoon. Sen sijaan Divarissa hyökkäysvoimainen puolustaja on pelannut 168 peliä SB Vaasassa, Nurmon Jymyssä ja Kooveessa. Tehopistelukema 117+75 kertoo olennaisen myös hyökkäysuhasta.

Vuonna 2001 syntynyt Karjanlahti pelasi ensimmäiset liigapelinsä viime kaudella. Nyt tilillä on 17 liigaottelua tehoin 5+1.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen