Steelersin miesten ensi kauden pelaajarunko julki: ”Painopiste lajiharjoittelussa on puolustuspäässä”

Steelersin tiedotteen mukaan Jarno Mäkinen on saanut perheenlisäystä. Myös Pääkallo.fi onnittelee! Kuva: Juhani Järvenpää

Steelersin tiedotteen mukaan Jarno Mäkinen on saanut perheenlisäystä. Myös Pääkallo.fi onnittelee! Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnan Steelers valmistautuu paraikaa miesten F-liigakauteen kiinnostavassa tilanteessa. Kauden 2021-22 pelaajarunko julkaistiin perjantaina.

Erikoisin tilanne on tietysti valmennusrintamalla. Tommi Ojala ilmoitti aiemmin, että joutuu jättämään pestinsä terveydellisistä syistä. Sen vuoksi valmennusvastuussa on ainakin toukokuun loppuun asti Sami Saarinen, joka tosin saattaa vielä jatkaa peliuraansakin jopa toisessa seurassa.

– Painopiste lajiharjoittelussa on puolustuspäässä, alimmalla kolmanneksella.

– Harjoitellaan tiettyjä tilanteita jopa ylikorostaen, viime vuoden pohjia vähän teroitetaan. Pelimuotoina on sellasia harjoitteita että pääsee takaisin kiinni mailaan ja palloon sekä pääsee hengästymään taas lajinomaisesti, Saarinen kommentoi Steelersin uutisessa.

Joukkueen rakentamista ovat vetäneet seuran hallituksen Arto Hiltunen, Kaj Palmroth sekä Jarkko Lappalainen. Toistaiseksi hankinnat ovat olleet vähäisiä, kuten listauksesta näkyy. Joukkueesta tulee lähtemään melko paljon pelaajia kuten listan alla oleva nimikavalkadi antaa ymmärtää. Ryhmä ei ole kuitenkaan valmis, joten neuvotteluita käydään edelleen ensi kautta ajatellen.

Kokoonpano:

Henri Aallonen
Timi Ahola
Pieti Alatalo
Markus Hautaoja
Aleksi Hiltunen
Veeti Hiltunen
Tuukka Hytönen
Leevi Kainulainen
Aleksi Kartano
Pyry Kauppinen
Vilho Kekki
Teuvo Kinnunen
Santeri Korhonen
Jens Korkatti
Atte Kurkikangas
Valtteri Molkka (Classic A)
Jarno Mäkinen
Ville Ranki
Mikko Ruuska
Markus Sipronen
Henri Stenberg (LASB)
Miika Tuomioja
Joonas Viitanen
Juuso Woivalin (Classic)
Roope Yrjänen

Pasi Järvinen (mv)
Pietari Jääskeläinen (mv)

Taustat:
Vastuuvalmentaja (vt.): Sami Saarinen
Valmentaja: Mikko Koivistoinen
Mentorit: Mika Savolainen ja Jani Blad
Fysiikkavalmentaja: Jarmo Törmänen
Huolto: Juha Rantanen
Hieroja: Henri Karlén
GM: Jani Rantanen
joukkueenjohtajat: Tero Aalto, Jussi Reunanen ja Tommi Lindroos
Otteluisäntä: Kai Lindfors
Talousjohtaja: Marika Hämäläinen
Aitioemäntä: Outi Koskela
Viestintä: Miiro ja Jusu Ltd

Viime kauden Steelersin miesten edustusjoukkueesta näillä näkymin lopettavat tai siirtyvät muualle seuraavat pelaajat: Jose Takala, Roope Grönholm, Niko Einiö (LASB), Daniel Megyaszai (LASB), Aapo Ordning, Osku Sipilä, Eero Kosonen, Ulvis Metra, Jukka Jaakonsaari, Nico Matilainen, Mikko Turpeinen. Julius Aaltonen ja Janne Ijäs miettivät uran jatkoa.