Liigat

SaiPalle neljä jatkosopimusta ja yksi uusi kiinnitys junioreista – kasassa kaikkiaan 13 sopimusta

23.07.
2021
Liigat

SaiPalla on kasassa 13 pelaajasopimusta. Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten F-liigan B-sarjassa pelaava SaiPa on julkaissut pelaajasopimuksia heinäkuussa. Neljä pelaajaa jatkaa, jonka lisäksi joukkueeseen nostettiin nuori lupaus junioreista.

Petra Mussalo, Saimi Asikainen ja Siiri Tuutti jatkavat myös ensi kaudella SaiPassa, seura tiedotti aiemmin heinäkuussa.

Mussalo pelasi viime kaudella 18 runkosarjaottelussa tehden neljä (2+2) tehopistettä. Asikainen taas pelasi pääosin junioreissa ja tilille kertyi yksi liigaottelu. Tuutti taas huilasi viime kauden polvivamman takia.

– Perusvarma Mussalo hoitaa oman pään tyylillä ja tuo myös pallollisena paljon lisää elementtejä meidän peliimme. Mukavaa, että Petra viihtyy SaiPassa, tärkeä palanen vaikka A-sarjassa. Asikainen on erittäin taitava nuori peluri. Vähän kun saadaan röyhkeyttä ja kovuutta pelaamiseen, niin on potentiaalia pitkälle. Tuutti loukkaantui viimekauden alussa ja yhtään peliä en ehtinyt valmentamaan, joten toivotaan, että kestää nyt ehjänä ja pääsee elokuusta taas joukkueen matkaan. Uskon vahvasti, että Siiri on iso lisä meidän puolustukseen, päävalmentaja Toni Soikkeli luonnehti jatkosopimuksen tehnyttä kolmikkoa.

Myöhemmin heinäkuussa SaiPa kertoi tehneensä sopimukset Lokan siskosten Veeran ja Eevin kanssa. Veera Lokka pelasi viime kaudella 17 runkosarjaottelussa tehden tehot 4+3. Junioreissa viime kauden pelannut Eevi Lokka taas liittyy ryhmään uutena sopimuspelaajana.

– Veera on asunut tämän kesän Lappeenrannassa ja päässyt treenaamaan kunnolla joukkueen mukana. Se näkyy ja neiti on hyvässä kunnossa, kun kausi käynnistyy. Myös pallollisessa pelissä on tapahtunut selvästi kehitystä ja ainakin minulla on isot odotukset. Eevi on uusi vahvistus joukkueessa. Eevi omaa hyvän pelisilmän ja pehmeät kädet. Hyvä lisä joukkueeseen, Soikkeli kuvaili siskoksia.

SaiPa SB:n naisten edustusjoukkueen pelaajatilanne:
Miisa Turunen
Hertta Härkönen
Elina Suutari
Aino Partinen
Juuli Hakkarainen
Liisa Laapio
Jenni Saalasti
Saana Karilahti
Petra Mussalo
Saimi Asikainen
Siiri Tuutti
Veera Lokka
Eevi Lokka

Lähde: SaiPan tiedotteet

bXHsnNbq AWqT
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira